Casper Laptop Oyun Performansı Kötü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Paranı kolay kolay geri alabileceğe benzemiyorsun. Sana birkaç laptop söyleyelim burada onlarla değiştirsin adam bari.
Ben kafeye gideyim o zaman ne yapayım, gelme dedi diye niye gitmeyeyim, madem Laptop iyi o açsın o zaman oyunu!!!

Kaç paraya aldınız o bilgisayarı?
1500 ya da 1300 peşin verdik 100tl 10 ay taksit , normal fiyatı üzerinden verdi taksitli diye ek para vermedik yani.

Onlar kastırmaz bilgisayarı. Şöyle bir şey deneyin kasma biraz olsun azalır oyunlarda.
1- Masaüstünde boş bir alana sağ tıklayın ve NVIDIA Control Panelini seçin.
2- 3D settings'in altında Manage 3D settings'e tıklayın ve General Settings'e girin. Preferred graphic processorden Nvidia ekran kartını seçin.
3- Aynı sayfada program settings'den istediğiniz program ya da oyunun exe dosyasını seçip o oyunda mutlaka nvidia ekran kartının kullanılmasını sağlayabilirsiniz.
4- Denetim masasından güç seçeneklerinden ya da power4gear programından Yüksek Performans ayarlarını açın. Tüm bunların ardından cihazı yeniden başlatın.

Olmadı :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Yahu her turlu hakkin var, dert etme. Soke soke alirsin parani, rahat ol.

Git paranı al vermezse zorla al hakkını ara tüketici haklarından falan birde garantisi, faturası var mı ?
Garantisi varmış kağıda gerek yokmuş içini açınca garantidekiler anlıyormuş, fatura falan bilmiyorum varsa babamdadır herhalde.

Ya Cafer baban kızmaz sana skype adresimi vereyim telefon numaramı falan vereyim gerekirse ben babanla görüşürüm ne kızması haklı olan sizsiniz. O bilgisayar bakkalı adam sizi kandırmış herkesin başına gelebilir.

O zaman iade etmekten başka çareniz yok zaten bilgisayar iyi değil. Git bilgisayarcıya battlefield 4 ultra açmasını söyle madem çok iyi bilgisayarmış. :D
Gidecem zaten birazdan babam üstünü giyiniyor :D Git de kurtulayım be adam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı