Casper Laptop Oyun Performansı Kötü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kadara satabilirim bu Laptop'ı fikrin var mı? Bir de buna win 8.1 kursam ne fark edecek, bir de format atsam oyun problemim kalkar mı, virüs falan mı var acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Format'ı boşver.

Windows 8.1'i eğer gösterilen Asus bilgisayarı alırsan demiştim ama buna da kurabilirsin. Ama önerim önce elindekinden kurtul.

Ama kurtulamazsan buna da kurabilirsin. Windows 8.1, Windows 'ye göre daha performanslıdır. Ve öğrenciysen bedava orijinal Windows 8.1 sahibi olabilirsin.

Win 8.1 e bakıyorum abi şimdi teşekkür ederim, bir de kaça satabilirim bu bilgisayarı fikrin var mı?

Tam özeliklerini öğrenebilir miyim? Speecy gibi bir program ile gösterirseniz sevinirim.

Bakkal kazığı yemişsin, geçmiş olsun. O bilgisayarla GTA Vice City, Mario falan oynarsın.

Sen git onu iade et. Şu an kasan oyunları ultrada açacak bilgisayar toplayalım biz sana. Ayrıca oyuna girerken sağ tıklayıp ekran kartını seçmeye çalış bakalım.

800 civarı gider diye düşünüyorum. Ama bilgisayarı en iyi satacağınız yer bakkaldır. Yani bilgisayarcı denen kazıçılar. Belki ekran kartından anlamayan birini bulursan daha yüksek bir fiyata satabilirsin.

Ya Cafer, git babanla. Al su parayi geri, verdigi bilgisayar gordugun gibi rezalet halde. Kim bilir, kullanildi mi o bile belirsiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…