Casper Laptop Oyun Performansı Kötü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilgisayarı satamazsan veya yenisini alamazsan "Casper Pişmanlıktır" kulübümüze katılabilirsin. :D

Şaka bir yana eğer alırsan Egemen'in önerdiğini, Windows 8.1 kurmaya bak. Öğrenciysen DreamSpark üzerinden orijinal ve bedava olarak alabilirsin.

Windows Embedded 8.1 Industry Pro | Technopat Sosyal

Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal
Ne kadara satabilirim bu Laptop'ı fikrin var mı? Bir de buna win 8.1 kursam ne fark edecek, bir de format atsam oyun problemim kalkar mı, virüs falan mı var acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Format'ı boşver.

Windows 8.1'i eğer gösterilen Asus bilgisayarı alırsan demiştim ama buna da kurabilirsin. Ama önerim önce elindekinden kurtul.

Ama kurtulamazsan buna da kurabilirsin. Windows 8.1, Windows 'ye göre daha performanslıdır. Ve öğrenciysen bedava orijinal Windows 8.1 sahibi olabilirsin.

Format'ı boşver.

Windows 8.1'i eğer gösterilen Asus bilgisayarı alırsan demiştim ama buna da kurabilirsin. Ama önerim önce elindekinden kurtul.

Ama kurtulamazsan buna da kurabilirsin. Windows 8.1, Windows 'ye göre daha performanslıdır. Ve öğrenciysen bedava orijinal Windows 8.1 sahibi olabilirsin.
Win 8.1 e bakıyorum abi şimdi teşekkür ederim, bir de kaça satabilirim bu bilgisayarı fikrin var mı?

Tam özeliklerini öğrenebilir miyim? Speecy gibi bir program ile gösterirseniz sevinirim.

Bakkal kazığı yemişsin, geçmiş olsun. O bilgisayarla GTA Vice City, Mario falan oynarsın.

Eki Görüntüle 6614 Eki Görüntüle 6615 Merhaba abiler kafeci bir tanıdığımızdan, babama uzun uğraşlardan sonucu tabi :) Laptop aldırdık, her oyunu en yüksek ayarlarda oynayabileceğimiz bir Laptop ama 16gb rami var, ekran kartı falan da tam, hatta 2 tane ekran kartlıymış :) Ama iyi oyunları oynayamıyorum :( Mesela origin diye bir yer var oradan battlefield hardline'yi indirdim ama oyunlarda kasıyor ya, Cüneyt abiye götürdüm bana oyundan kaynaklı problemdir Laptop sağlam dedi, ben de az bir şey bu işlerden anladığımdan bir şey diyemedim tabi Laptop'ın özellikleri de iyi çünkü, mesela Battlefield 3 ü yükledim onda da yüksek ayarlarda sıkıntı var anca en düşük ayarlarda oynayabiliyorum.

O zaman da iyi değil ki, bugün birazdan kafe açılınca format attırmaya götüreceğim kafeye o zaman düzelecek mi ki ama ben de atabilirim aslında ama korkuyorum bir şey olur diye yeni aldık 1500tl peşin, 100tl 10 ay taksit, ama formatta pahalı ve uzun iş olduğundan siz abilere sorayım dedim babam format olayını duyarsa öldürür babam bu konularda cahildir anlatamıyorum da, format attırmamız lazım deyince tokat attı sanki kötü bir şeymiş gibi boşu boşuna kavga çıktı hevesim kırıldı ama neden oynanmıyor bu oyunlar?

Hep dandik oyunları mı oynayacağım, babam oyun aç diyor açacak bir oyun bulamıyorum ya da açıyorum donuyor daha fazla sinirleniyor donunca da küfür ediyor, laptop'da dolu geldi baya bir film ve belgesel var :) O yüzden mi acaba, niye o kadar para verdirdin de aldırdın diyor, ne yapacağım ya yardımcı olur musunuz? Babam işe gidecek birazdan ben de kafeye kaçacağım, bu konuyu Cüneyt abiye de gösteririm fikri olan varsa belirtirse yardımcı olmuş olursanız mutlu olurum, bugün halletmem lazım işi babam erken çıkabilir bugün biraz da korku da var hani Laptop'ın başına bir şey gelmeden eve götürmem lazım :) Ya da tamirciye falan mı götürsem ki garantisi de var ama uzakta ya :)

Hadi ya bekliyorum :D

Cüneyt Abi de buraya üye ama nickini söylemiyor ya :D

Edit:
Abiler hepinize çok teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için bir gelişme olursa yazarım, sizin yapabileceğiniz bir şey yok Allah razı olsun hepinizden ya , ne diyeyim ki başka.
Sen git onu iade et. Şu an kasan oyunları ultrada açacak bilgisayar toplayalım biz sana. Ayrıca oyuna girerken sağ tıklayıp ekran kartını seçmeye çalış bakalım.

1.png
Tam özeliklerini öğrenebilir miyim? Speecy gibi bir program ile gösterirseniz sevinirim.
Buyrun.

800 civarı gider diye düşünüyorum. Ama bilgisayarı en iyi satacağınız yer bakkaldır. :D Yani bilgisayarcı denen kazıçılar. Belki ekran kartından anlamayan birini bulursan daha yüksek bir fiyata satabilirsin.

Ya Cafer, git babanla. Al su parayi geri, verdigi bilgisayar gordugun gibi rezalet halde. Kim bilir, kullanildi mi o bile belirsiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı