Casper Laptop Oyun Performansı Kötü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rame bakıpta bilgisayar almayın. Casperin genel oyunu bu. Ekran kartı 4 gb der 2 GB HD Grafik koyar 2 GB de GX G30M. Ram tarafında da 16 GB der bakkallar vay canına 16 GB ram süper bilgisayar deyip size aldırırlar. O pcden bir cacık olmaz. Git geri ver paranı al. Biz sana düzgün PC'ler önerelim.
Abi şöyle şimdi ben eğer ki baba bu Laptop kötü dersem herhalde kafama yerim Laptop'ı parayı geri neden alayım ki, özellikleri iyi değil mi şimdi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu yargıyı bir türlü kıramadık. Adamın internet kafesi var hayatı bilgisayar olmuş. O internet kafeye git bakalım hangi oyunu düzgün oynuyorsun. Hep şunu derler internet kafede 3 yıllık PC var her oyunu açıyor. Adam tüm ayarları en düşüğe almış bırak da açsın :)

GT630mmiş ekran kartı ama bugün yanıma gelme müsait değilim diyor :(

Şu yargıyı bir türlü kıramadık. Adamın internet kafesi var hayatı bilgisayar olmuş. O internet kafeye git bakalım hangi oyunu düzgün oynuyorsun. Hep şunu derler internet kafede 3 yıllık PC var her oyunu açıyor. Adam tüm ayarları en düşüğe almış bırak da açsın :)
Ekran kartı gt630m.

Abi şöyle şimdi ben eğer ki baba bu Laptop kötü dersem herhalde kafama yerim Laptop'ı parayı geri neden alayım ki,özellikleri iyi değil mi şimdi
Ram'e bakıpta laptop alınmaz. Tekrar belirtiyorum oyun için önemli olan unsur ekran kartıdır. Sen oyun için bir PC alacaksan önce 3.000 tlyi gözden çıkartacaksın. Adam seni tongaya düşürmüş yada hala en iyi oyun Gta San sanıyor. Git ne yap ne et geri ver. Sana normal ayarlarda 1600-1700'e güzel bi laptop alırız.

GT630mmiş ekran kartı ama bugün yanıma gelme müsait değilim diyor :(
Güzel taktik. Bugün yanıma gelme yarın gidince de geri alamam 2 gün olmuş bunu sana verdiğim der geçmiş olsun.

Güzel taktik. Bugün yanıma gelme yarın gidince de geri alamam 2 gün olmuş bunu sana verdiğim der geçmiş olsun.
Ben adama geri verecem dersem, paramı alabilir miyim ama hemen gidip yeni laptop almam lazım, babamın bu olayı duymaması lazım.

Ram'e bakıpta laptop alınmaz. Tekrar belirtiyorum oyun için önemli olan unsur ekran kartıdır. Sen oyun için bir PC alacaksan önce 3.000 tlyi gözden çıkartacaksın. Adam seni tongaya düşürmüş yada hala en iyi oyun Gta San sanıyor. Git ne yap ne et geri ver. Sana normal ayarlarda 1600-1700'e güzel bi laptop alırız.
Ben adam geri vericem dersem parayı verir mi ki abi ama hemen gidip yeni bir laptop almam lazım yada bunun yerine iyi oyunları açan bir şey versin, ya da format atsın bedavaya.

Vermesi lazım ama en kısa zamanda iade edin, bulunduğunuz yerde vatan bilgisayar falan var mı?
Gold PC var ama orası da uzakta, kafeden yeni Laptop seçsem?

Format atsamda düzelmez mi?

Çünkü Laptop da baya şey yüklü film belgese müzik falan onlardan mı acaba.

Babam 9'da çıkacakmış :D PC yi hallet dedi para verdi dedim ama format attırmayı unutmuşuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı