Casper Laptopum 2 aydır serviste

EMRE KAYNAK

Hectopat
Katılım
21 Ağustos 2014
Mesajlar
92
Yer
İzmir, Turkey
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci, Blogger
Merhaba benim laptopum 2 aydır serviste. 2 ay önce bilgisayarımın harddiski arızalı olduğu için servise vermiştim. 1 ay gecti baktım harddisk arızası giderilmiş fakat bize haber verilmedi. Tamam yapılmış bir kontrol edeyim dedim baktım ekran paramparça bir şekilde önümde. Oradan bu durumu görenler hayrete düştü. Sonra söyledim bu ekran nasıl kırılır diye hemen dediler size bir hafta içerisinde bilgisayarı sapasağlam vereceğiz dediler ama oysaki bir ay geçti halen yanıt yok. Neymiş özel ekranmış neymiş fabrikadan getirilecek diye söylüyorlar. Şuan elimde halen bilgisayar yok sizce teknosa yı şikayet etmeli miyim.
Ürünü 04.08.2014 tarihinde verdim. 1 ay sonra gittiğimde ekranı kırık çıktı. Ve şuan halen bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl cümleler kuracakmışım? Burada sana yardımcı olmayacaksam işim olmaz. Başka forumlarda gördüğün ahlaksızlarla karıştırma Technopat Forum kullanıcılarını.

Casper alarak hata ettiğini sen de zaten biliyorsun, o yüzden bunun üzerine kimsenin konu dışarısında bir mesaj atacağını düşünmüyorum.

Direkt olarak Casper servisini aramayı denedin mi hiç? İlk servise yolladığınızda ürün vb. bilgiler ile ne aşamada olduğunu öğrenebilirsiniz diye düşünmekteyim.
 
Mesaj sayıma bakarak benim bu forumda yeni olduğumu sanmayin belirsiz nedenlerden dolayı hesabımı silmek zorunda kaldım. Bundan önceki hesabimda her yardımcı oldugum casper konusunda marka kotuleniyor bunun bana karşı yapılmaması için böyle bir cümle kurdum.

Mağazayı evet aradım harddisk arızası giderildikten sonra bir daha urun ellerine gelmemiş ve zaten urun teknosa da giden ürünler bölümünde bekliyor. Ekran mağazaya gönderilecekmiş. Mağazanın anlaştığı bir teknik servis ile yapılacakmış.
 
O zaman TeknoSA'yi arayip rahatsiz edin durumu ogrenmek adina. Yapacak alternatif bir cozum yok.
 
Bence Teknosa kalabalıkken gidip çıkış. İçeride müsteri varken biri söyle biraz sesini yükseltsin hemen aman efendim paşam efendim oluyorlar :) Not denendi. Bunun haricinde tüketici haklarına başvur. O zamanda bir tarafları tutuşuyormuş diye duydum. Yoksa yok bu hafta yok ekran gelecek diye sallayıp duruyorlar.
 
Bence Teknosa kalabalıkken gidip çıkış. İçeride müsteri varken biri söyle biraz sesini yükseltsin hemen aman efendim paşam efendim oluyorlar :) Not denendi. Bunun haricinde tüketici haklarına başvur. O zamanda bir tarafları tutuşuyormuş diye duydum. Yoksa yok bu hafta yok ekran gelecek diye sallayıp duruyorlar.
Asıl gercegi söylemek gerekirse orijinal ekran için 600 lira para istenmesi oturdum orada ağladım Falan herkes bana bakıyor bu şekilde iş falan çözüldü.
Yalnız 14 yaşındayım.
 
Hocam benim asus laptopum var bios coktu anakart vs değişcekti anakartla ekranıda değişdirceklerdi ekran beyazlık vardı benden sadece kasası kırık olduğu için 270 lira aldılar.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı