Casper Nirvana C900 Nasıldır?

Aslında ben de Monster'ın Abra A5 V12.1.2 15.6 laptopu arasında kalmıştım ama
ikisi arasındaki özelliklere ve fiyat farkına baktığım zaman Casper'ın daha üst segmentte ve fiyatının uygun olması nedeniyle Casper'a yöneldim. Sound Blaster ses sistemi ve çift borulu soğutma sistemi gerçekten işe yarıyor ve bu da Casper'a olan ön yargımı kırdı diyebilirim. Son çıkan oyunları ultra ayarda kasmadan oynatıyor. Ayrıca sound blaster açıkken benzersiz bir oyun deneyimi sunuyor gerçekten güzel düşünmüşler.

Sanırım 3000 TL'ye alınabilecek piyasadaki en iyi fiyat performans ürünü diyebilirim.

1.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bilgisayarı ben de düşünüyorum. Arkadaşların önerdiği Dell'den sistem bileşenleri ve Fiyat olarak daha iyi bir bilgisayar. Lakin Casper olması düşündürüyor. Bir de ekran kartı belleği 2 GB eksi yanı. Yeni bir bilgisayar olduğu için henüz hiç bir yerde incelemesi yok. Şu an kampanyada 3.099 TL gibi bir fiyatı var ki bu fiyata çok uygun bilmiyorum ne yapacam.

Arkadaşlar biraz karşılaştırma yaptım, Monster Abra A5 ile aynı kasa var sanki USB girişlerine varana kadar aynı resimlerde.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aldığıma çok pişman olduğum.
2 adet Casper marka dizüstü aldım. İkisinde de aynı pişmanlığı yaşadım. Birisinin ekran kartı bozuldu. Garantiye gönderdim 2 ay sonra geldi ve tamir edilmedi. Diğer aldığım da 2 hafta sonra bi anda oyunlarda kasma yaşattı, meğer bilgisayarın ekran kartı yanmış. Size önerim başka markalara bakmanız. Lenovo, Asus, Monster gibi kendini kanıtlamış markalar varken Casper'ı unutun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı