Casper Nirvana CN.VKY3230E İşlemci Önerisi

@Gsaray_uA

Termal sistemler litografi ve TDP değerleri baz alınarak yükseltilir. Bilgisayar sistemlerinde bu her zaman böyledir. 45 watt bir işlemci önermiş olsam zaten bakır soğutucunun değişmesi gerektiği yada var olan soğutma sisteminin desteklemeyeceğini zaten belirtirim. i3 yada i5 işlemciden i7 işlemciye geçince daha fazla ısınacak diye bir olay yok. Arkadaşın sisteminde var olan işlemcinin güç tüketimi ile benim önerdiğim i7 3632QM'in tükettiği güç aynı. Ayrıca işlemci litografisi 22 nanometreye ineceği için ısınma olayı biraz daha iyileşecek. Böylece gereksiz yere bakır plakayı değiştirmesine gerek yok.

Hocam verdiğim linklerde dar olan bende vardı i7 işlemci üst kısmı uzun benim soğutucu küçük geldi tam soğutma yapmadı

Hocam hazır bilgili cevaplar alıyorken buda benim konumdu aldığım işlemci anakarta uyuyormu uymuyormu şuan yaptırdım çalışıyor ama bir arkadaş uyumsuz dedi işlemci i74702MQ gözüküyor lütfen cevaplarmısın içim içimi yiyor bir sorun çıkarsa diye
Casper MT55 Anakart, i7 4702HQ ile uyumlu mu?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı