Casper Nirvana CSD4712B en son BIOS güncelleme (C15B)

mcknife

Centipat
GeForce 840M ekran kartı sürücü kurduğum zaman hep mavi ekran hatası almaktayım. Forumda bazı arkadaslar BIOS Update yaparsam belki sorunu cözebileceğimi söyledi. Ancak ne Casper websitesinde ne de internete güncel bir BIOS bulamadım.

BIOS markası American Megatrends inc ve su an CPU Z'de gözüken versiyonu C15b.618.

Arkadaslar daha önce Update yapan arkadaslar varsa en güncel dosyayı nasıl bulurum ve nasıl yüklerim? Yardımlarınızı rica ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosyalar bunlar sorumluluk size ait şekilde güncelleyebilirsiniz.

GeForce 840M ekran kartı sürücü kurduğum zaman hep mavi ekran hatası almaktayım. Forumda bazı arkadaslar BIOS Update yaparsam belki sorunu cözebileceğimi söyledi. Ancak ne Casper websitesinde ne de internete güncel bir BIOS bulamadım.

BIOS markası American Megatrends inc ve su an CPU Z'de gözüken versiyonu C15b.618.

Arkadaslar daha önce Update yapan arkadaslar varsa en güncel dosyayı nasıl bulurum ve nasıl yüklerim? Yardımlarınızı rica ederim.
Merhabalar hatayı çözdünüz mü aynı hatayı ben de almaktayım çözdü iseniz nasıl çözdünüz

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı