Casper Nirvana D300 ile Toplama Bilgisayar Karşılaştırması

@hawk11
Çok teşekkür ederim, hiç dikkat etmemiştim buna. Çok güzel bi' tavsiye. Kasanın üzerinde dahili 4 fan olması ve tavsiye ettiğin güç kaynağını Corsair olması çok iyi. Ekran kartı için de 36 cm genişliği varmış. Güç kaynağı da iyi görünüyor Corsair önerilen güvenilir psu markalardan biriydi, bu forumdaki başka bi' konuda. Tamamdır yaa, evet bunu alacağım :D Teşekkürler dostum. Sağolun dostlar cümleniz, daha başka önerileriniz de varsa mutlaka söyleyin, ilk defa pc topladığım için çoğu şeyi bilmiyorum, tecrübelerinizden faydalanmayı isterim. :D

Zalman Z3 Plus eski bir kasa ve kablolaması iyi değil. Artık önerilmiyor ve alınmasını da tavsiye etmem açıkçası. Bütçeyi aşıyorsa P300 tercih edilebilir.
Hocam peki p300'ün 500 watlık modeli yeter mi bu sisteme? Yoksa 50 Tl farkla 600 watlığı mı alsam? ileride bir 8'lik ram daha takmayı düşünüyorum. Gerçi ram ne kadar yakıyor bilmiyorum :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı