Casper Nirvana D300 ile Toplama Bilgisayar Karşılaştırması

Ucuz olanı alın geçin derim. Arasında bir fark yok.
Tamamdır çok sağolunn :) Sistemin son hali bu oldu;
son.JPG

i3-8100 sizce sistemi yavaşlatır mı? Burada dar boğaz deniyor galiba ona :D

Tamamdır çok sağolunn :) Sistemin son hali bu oldu;
Eki Görüntüle 299218
i3-8100 sizce sistemi yavaşlatır mı? Burada dar boğaz deniyor galiba ona :D
Hayır 1050 Ti ile darboğaz söz konusu olmayacaktır. Burada aynı işlemci ve ekran kartıyla kurulmuş bir sistemin performansını görebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer sipariş vermediyseniz bir öneride bulunayım. Asus'un bu mk sürümü anakartlarında inatla neden mosfet soğutucusu kullanmadığını anlamıyorum ancak seçtiğiniz kartta da görünmüyor. Başka bir marka ya da modele yönelmenizi öneririm. Anakartta sıcaklık değerleri artmaya başlayınca sapıtıyor.

Eğer sipariş vermediyseniz bir öneride bulunayım. Asus'un bu mk sürümü anakartlarında inatla neden mosfet soğutucusu kullanmadığını anlamıyorum ancak seçtiğiniz kartta da görünmüyor. Başka bir marka ya da modele yönelmenizi öneririm. Anakartta sıcaklık değerleri artmaya başlayınca sapıtıyor.
Bunu fark etmemiştim söylediğiniz iyi oldu.

Siparişi henüz vermedim, değerli uyarınız için çok teşekkür ederim. :) Pek anlamıyorum bu işlerden iyi oldu uyardığınız. Doğrusu bütçeyi biraz aşarak MSI H310M PRO-VDH ya da MSI B360M GAMING PLUS alabilirim. 2. attığım biraz pahalı ama uzun ömürlü güzel bi' şeye benziyor. Bunları inceler misiniz dostlar? Bahsettiğiniz soğutucu problemi bu modellerde var mı? :)

Bunu fark etmemiştim söylediğiniz iyi oldu.
Ben de satın alana kadar fark etmemiştim. Gidip doğrudan MK serisi bir anakart aldım. Bir süre sonra sıkıntılar yaşamaya başladım. Ecnebi sitelerini gezerken gördüm ki benim kartta mosfet soğutucu yok! Adamlar basit bir mosfet soğutması kurup benim de yaşadığım bütün problemlerinden kurtuldu.
Siparişi henüz vermedim, değerli uyarınız için çok teşekkür ederim. :) Pek anlamıyorum bu işlerden iyi oldu uyardığınız. Doğrusu bütçeyi biraz aşarak MSI H310M PRO-VDH ya da MSI B360M GAMING PLUS alabilirim. 2. attığım biraz pahalı ama uzun ömürlü güzel bi' şeye benziyor. Bunları inceler misiniz dostlar? Bahsettiğiniz soğutucu problemi bu modellerde var mı? :)
Bu seçtiklerinizde de yok. Ben size bir örnek arıyorum şimdi. Sizin işlemciye uygun bir anakart.
İşlemcinin solunda ve üstünde o plakalar aslında mosfet soğutucu olarak koyuluyor.
MSI B360-A PRO INTEL B360, DDR4, LGA1151v2, SATA6Gb/s, M2, USB3.1, DVI, DisplayPort ATX Anakart - inventus

Son düzenleme:
Teşekkürler, bi'şeyi daha öğrenmiş oldum. :D Buraya daha bugün üye oldum, çok faydasını gördüm sayenizde dostlar. O zaman bu attığınız MSI B360-A PRO INTEL B360 anakartı alacağım. Zaten benim attıklarım microATX'di. Bu normal ATX, yani anladığım kadarıyla daha büyük boy. 4 Ram slotu 64 gb sınırı var ordan da belli oluyor... Dediğiniz gibi solda ve üstte soğutma plakaları da görünüyor. Çok sağolun yaa bu ayrıntı cidden önemliymiş, biraz bütçemi zorlayacak ama bu modeli alacağım. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı