Casper Nirvana Kasma ve Donma Sorunu

• Konuyu başlatan Yaman
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 8.172

Yaman

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben 2012 yılında bir notebook satın almıştım. Alırken özellikleri iyi diye aldım. Fakat ilerleyen zamanlarda oyun oynarken kasmalar, donmalar, fps düşüşleri yüzünden oyunu akıcı olarak oynayamıyorum. Nedenini bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. :)
Bilgisayarın özellikleri;

- Sistemi windows 8.1 pro .
-Intel graphics 3000 ve Amd Radeon Hd Graphics 7500/7600 .
-Intel i7 2.20 ghz 2670Q işlemci.
-Ram 8 gb.
-Ekran kartı ayrilmis video belleği 1200 mb, paylaşımlı 4000 mb.
-750 gb hdd.:sinsi:

Not:Laptop şu an teknik serviste.(y)

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen zamanla içi tozlanmış, termal macunun ısıl iletkenliği azalmıştır. Sonucunda yüksek ısı sebepli kasma donma.
Klasik laptop problemi.

Daha birçok olasılık var ama en yaygın ve çözümü kolay sorun bu.

Tabii serviste olduğu için bunların bir anlamı an itibariyle yok.

Şuan bilgisayar elimde olmadığı için sıcaklık durumunu paylaşamıyorum.Bu sorunları hallederlermi acaba teknik servis?

Casper Mağdurları derneğine üye olmak için benle iletişime geçebilirsiniz :p İşlemcinin içinde ki dahili HD Graphics ile oynuyorsun tabi ki kasacak. Laptop'da adam gibi oyun istiyorsan en az 3 bin gözden çıkaracaksın.

AMD RADEON GRAPHICS HD 7500/7600 var bide niye onla oynayamıyom ? Oynadigim oyun da korsandı ayrıca.:mutlu:

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı