Casper Nirvana Model Kod CN.TKI-2410B

Se7eNGaMeRs

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. Casper Nirvana model kod: CN.TKI-2410B. Model Adı: Casper Nirvana NB 15.6" win 7 home premium x64 (CND.2410-8M35P) bilgisayarım var. Bilgisayarıma windows 8.1 pro yüklemek istiyorum. Bilgisayarım işlevsel tuşlarını etkiler mi? Mesala FN tuşunun foksiyonları etkisiz kalır mı? Ses tuşları işlevsellik gösterir mi? Bios güncelleme konusunda da yardım ederseniz sevinirim. İlk önce bios güncelleme yaparak win 8.1 pro yüklemem mi gerek.

Bir kaç ay önce senin sistemine benzer sistemime windows 8.1 pro kurdum. A15 anakartlar Windows 8.1 de siyah ekranda kalabiliyor. Bunun için BIOS un güncellenmesi gerekiyor. İşlevsel tuşlara gelirsek uygun photkey yazılımı kurman gerekiyor.

Bios' u güncellemeden önce yedeğini almanı öneririm.
Bios Güncelleme rehberi:https://www.technopat.net/sosyal/blog-içerik/casper-pegatron-a15-bios-güncelleme-rehberi.164/

Acronisle sistemin imajını alıp sonra 8.1 kurarsın, driver sıkıntısı olursa imajı geri yüklersin eski sisteme tamamen geri dönersin.

Eski driverlar uyumluluk modunda ya da benzer driverlar ile de çalışabilir veya drivermax tarzı programların önerdiği driverları da deneyebilirsin ama garantisi yok, sana kalmış.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı