Casper Nirvana NB 15.6 H36 Mavi Ekran Hatası

Ömer Tûrût

Hectopat
Arkadaşlar Casper marka laptopum var. Marka modeli Casper Nirvana NB 15.6 H36. Benim problemim altını çizerek nVidia Optimus özellikli harici ekran kartımla oyunların simgesine sağ tıklayıp "nVidia ile yüksek çözünürlükte çalıstır." dediğimde "Stop 0x0000016" mavi ekran hatası alıyorum. Bu hep böyle. Bu arada bu lanet olasıca ekran kartının modeli nVidia GT320m. Her türlü sürücüyü eski yeni denedim. Galiba tam olanı istiyor ama bulamadım. Kulaktan dolma bilgiler var. Ramini çıkar temizle ekran kartını da aynı şekil yap şeklinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi bilgisayarımdan örnek vereyim AMD Radeon HD 7670M bi ekran kartına sahibim ve farklı bi amd driverı ile kullandığım zaman bilgisayarımda her hangi bi kapanma veya mavi ekrana yönlendirme gibi bir şey olmadı. Benim sürücüm Counter Strike oynayanlar bilecektir Open-GL desteklememekte. Bunu da farklı bi driver ile tamamlamaya çalışıyorum. Bu da bilgisayarımı daha fazla yoruyor ve daha fazla ısınmasına sebep oluyor.

Bende ekran kartınızın arızalı olduğu görüşündeyim. Bi ekran kartı farklı driver ile çalıştırıldığında dahi mavi ekrana göndermez diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı