Casper Nirvana NSH.3770-8T85P alınabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Jr Master

Hectopat
Yer
Ankara
VATAN COMPUTER - CASPER - INTEL COREİ7 3770 3.4GHZ 8GB DDR3RAM 1TBHDD 1GBATI HD6750 WIN7 HOME PREM.64BIT - Masaüstü Bilgisayar

Arkadaşım bana mesaj atmış. Bu bilgisayar iyi midir diye. Ben hem Casper olduğu için hemde ekran kartı 6750'nin o fiyata alınacak bir sistem için iyi olmadığını düşündüğümden önermedim. Sizce alınabilir mi?

Teknik Özellikler:

İşlemci

• Intel® Core ™ i7-3770 İşlemci

İşletim Sistemi

• Orijinal Windows® 7 Home Premium (64 Bit)

İşlemci Hızı

• İşlemci hızı 3.40 GHz., Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile 3.90 GHz'e kadar, 8 MB Intel® Akıllı Bellek

Ram

• 8 GB DDR3 Bellek

HDD

• 1 TB SATA Harddisk

Monitor

• 21.5''Wide Casper DVI LED Monitör

Ekran Kartı

• 2GB ATI HD6750 Ekran Kartı (1 GB DDR3 Ayrılmış Bellek)

DVD

• DVD±RW DUAL

Diğer

• Microsoft® Security Essentials Antivirüs Programı

Card Reader

• Card Reader

Diğer

• Casper Klavye, Optik Mouse

En basit örnek olarak şuan Recep abinin sattığı sistemle aşağı yukarı aynı fiyatta ama hangisi daha performanslı :). Uğraşmak istemeyenler için eskiden Blade-pc vardı, sanırım hala duruyordur. Hatırladığım kadarıyla da gayet dengeli bir sistem yaparlardı.

Forumda 2000TL bütçe için bilgisayar konusu aç. Herkes yardımcı olur fakat, 2. HDD takmak istediğinde sana Casper bile yardımcı olamaz.

Recep Baltaş hocam Casper'dan uzak durun diyor çünkü nerde kalitesiz parça varsa maliyeti düşürmek adına kullanıyorlarmış. Hatta anakarta 2. bir harddiski bile ekleyemiyorsunuz çünkü Casper maliyeti düşürmek adına bağlantı yapılacak diğer soketleri anakart firmasına kaldırtıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek yaptıkları iş, en düşük ve en ucuz i7 serisi işlemciyi, PC ler'e yerleştirip en ucuz 2 GB lık ekran kartını takıp, 2500-3000 TL'ye satmak. Ve Türkiye de'de nedense i7 işlemciyi ve 2 GB ekran kartını görenler babasını bile satacak yere geldiler... Bunu bildikleri için öyle yapıyorlar bazı firmalar. Tamamen göz boyama.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı