Casper Nirvana X400 sistemin işlemcisi değişebilir mi?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI A320M-A Pro anakart Sapphire Pulse RX6400 4 GB 64 Bit Ryzen 3 3200G Apacer Panther 2*8GB 3200MHz CL16 DDR4 RAM Seagate Barracuda 1TB HDD James Donkey 240GB SSD ve son olarak Frisby FC-9365G Gaming kasa double Slim ring RGB fan (650W 80+)
Benim 1x8GB 2666MHz, 240GB M.2 SSD, i5 10210U işlemcili ama içinde maalesef ekran kartı olmayan sadece grafik kartı barındıran bir X400E sahibim. Ben bunu Turkcell'den aldım ama lakin Ryzen APU'lara bakıyorum. CS dust 2 ölüm maçında 1080P'de 45-75 FPS civarı alıyor. Benim grafik kartım ise dust 2 geçtim CS'de yoldaş atarken bile 720p'de 70 zar zor görüyorum. Diyorum ki işlemciyi değiştirebilir miyim? Ama anakart Intel chipsetli bu bilgisayarda işlemci ve anakart değiştirebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
keşke acele etmeseydim pişmanım çok pişmanım diyorum ki acaba ddr 3 lü bir pc toplayabilir miyim

peki arkadaşlar ben bu laptopa hani laptop için olan 1650 ekran kartı bağlayabilirmiyim?

Bilgisayarı kaç liraya aldınız ? Satarsanız ve masaüstü toplarsanız kat ve kat daha iyi perfonmans elde edebilirsiniz. Dizüstü bilgisayarlarda işlemci ve ekran kartını değiştirmek imkansıza yakın derecede. Cihazınız temiz ve kutulu ise aldığınız fiyata yakın şekilde satabilirsiniz. eGPU olayı ise genel olarak verimsiz oluyor çünkü işlemciniz o kartı besleyebilir mi orası malum ayrıca daha çok maliyet çıkar emin olun hiç gerek yok böyle olaylara. Satmayı düşünüyorsanız satın seyahat falan etmiyorsanız ve amacınız oyun ağırlıklı ise ilk tercihiniz kesinlikle masaüstü olmalı.

Hocam bilgisayarı 1 ay önce 5300 TL'ye aldım şu anki fiyatı 7000 civarı ama taksitle aldım satamam şu an:(

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı