Casper Pegatron IPXSB-H61 anakart parça yükseltmesi önerileri

TheEmreBey

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: İntel Core İ5 4590 3.30 GHz
Ram: 20GB
Ana Kart: MSI Z97 PC MATE
Ekran Kartı: AMD RX 560
Meslek
Önlisans Öğrencisi
Arkadaşlar merhaba elimde Casper Pegatron IPXSB-H61 bir anakart var. İşlemcimi, ekran kartımı ve RAM'i arttırmak/ yükseltmek istiyorum.

Şu anki sistemim:

Intel Core i5 2400.
NVIDIA GT 730 ekran kartı.
8 GB RAM.

Hangi parçaları yükseltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcini ve ekran kartını satıp, i5 3470-3570 i7 3770 gibi bir işlemci alabilirsin ekran kartı olarak bütçeni öğrenmem lazım ona göre bir şey söyliyeceğim. İşlemci 300-350 TL'ye bulabilirsin söylediğim işlemcileri.

İşlemcini ve ekran kartını satıp, i5 3470-3570 i7 3770 gibi bir işlemci alabilirsin ekran kartı olarak bütçeni öğrenmem lazım ona göre bir şey söyliyeceğim. İşlemci 300-350 TL'ye bulabilirsin söylediğim işlemcileri.
Teşekkür ederim cevap için şuanlık bana sadece şu ekran kartını destekler demen bile yeterli :)

RX570, GTX1050 Ti, GTX1650 gibi gibi i7 3770 bulursan daha iyi olur. Ama güç kaynağını öğrenmem lazım kaliteli güç kaynağın varsa on numara olur.

Bu dandik anakart GTX 1650 destekliyor bütçeme bir bakayım duruma göre PC'yi yükselteyim.
Benim bildiğim bu anakart işlemcilerin 2. Nesillerini destekliyor diye biliyorum 3.nesil i7 alırsam uymama gibi olma durumu olurmu

Son düzenleme:
Bu dandik anakart GTX 1650 destekliyor bütçeme bir bakayım duruma göre PC'yi yükselteyim.

Benim bildiğim bu anakart işlemcilerin 2. nesillerini destekliyor diye biliyorum 3.nesil i7 alırsam uymama gibi olma durumu olur mu?

H61 2.ve 3.nesil destekler. Anakartnını sitesinden bakabilirsin hangi işlemcilerin uyduğuna.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı