Casper Pentium E6700 G41 sisteme oyun için takviye

Aynı sistemden bende var r7 240 ekran kartı benim işlemcimle veya anakartımla uyumsuzluk yapar mı ? benim anakart ve işlemci bu ekran kartı için yeterli mi ? Bilgilerim yukarda abi ve hangi tür RAM almam gerekiyor? Abi DDR3 DDR2 falan diyorlar. aldığım ram Anakartımla uyumsuzluk yaparmı takamazsın RAM yuvalarına oturmaz girmez diyorlar. Öyle bir şey var mı ? Varsa benim anakartıma uygun ram'i ve g41 anakartıma en uygun ekran kartını söylermisin şimdiden teşekkürler.
KONU : casper pentium e6700 g41 sisteme oyun için takviye.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, aynı sistem bende de var ve hala kullaniyorum, ek ekran kartı taktım r7 240 ve su anda tek sıkıntım RAM 2 GB RAM var. Ben buna 4 GB RAM takıp 6 yapmak istiyorum. Fakat format veya her hangi bir şey lazim olcakmi bilmiyorum. Onun için bir konu açtım eğer 6 gb ram olursa su anda bilgisayarimla GTA 5 ortalama 40 fps de oynayabilcem ve R7 240 performans deneyiminde olduğu gibi bir performans alıcam. Ve su anda toplamda bilgisayarima 300 TL para harcamış oluyorum. Ve bu sistemlede GTA 5'i oyniyorum. Ekran karti Asus R7 240 aldım 190 TL birde 110 TL RAM aldım. Soğutuculu. Benim yaptiğim sistemi tavsiye ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı