Casper Sistemde Ekran Gitme Sorunu

allaturca

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, bende CASPER'in şu sistemi var:
  • İntel core i5 3470 işlemci
  • GOLDKEY 4GB 1333 MHz RAM
  • H61 H2-MV Anakart
  • AMD HD8350 ekran kartı
  • 250W PSU
  • 500 GB sata

Ben bu sisteme bir ara bilgisayarcıya HD6570 ekran kartı taktırmıştım. 2-3 gün sonra bilgisayar açılınca ekran çok sık gidip gelmeye başladı. Bilgisayarcı ekran kartını geri aldı eskisini taktı. Başka ekran kartı takalım dedim, ana kartın sorunlu garantiye gönder dedi. Kuzenimde bilgisayarcı ona sordum anakartında sıkıntı olsaydı eski ekran kartın çalışmazdı dedi. Bilgisayarcı neden öyle demiştir. PSU'den kaynaklı olabilir mi? 2. sorum. Ben bu sisteme GTX 750ti ile 600W PSU almak istiyorum bir sorun çıkarır mı? Aynı konuyu açmıştım diğer konuda yanıt alamadım. Ve bir de ekran kartının güç kaynağından alakası yok diyor. Anlamadım ne yapsam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam emin değilim fakat şöyle bir şey var, 750ti ek güç kablosu gerektirmiyor, enerjisinin tamamını pcı express x16 kanalından çekiyor. Kafanızın rahat olması için tabi bir 400w'lık bir psu alabilirsiniz.
Teşekkürler. ASUS Strix GTX 750ti ve ileriye dönük CORSAİR 600W PSU alacağım tam olur değilmi

İleriye dönük demişsiniz fakat sisteminiz pek ileriye dönük bir sistem değil o yüzden uygun fiyatlı kaliteli 400w bir psu almanız yeterli olur bence.
Tamam sizin dediğiniz gibi de garanti olsun diye 500W lık birşey alırım. Ben ileride yeni sistem toplarım diye düşünüyorum o yüzden 600W seçmiştim. Benim sisteme takılmaz mı diyorsunuz ? O zaman hangisini uygun düşünürseniz onu önerir misiniz?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı