Casper Via M1 geç şarj olma sorunu

Makaleler
5
Başlık biraz komik ve tuhaf farkındayım, ama telefonum dün geceden beri şarj olmuyor. Işık yanıyor prize takınca ama adaptör de hiç tepki yok, ısınmıyor yani. Bende son çare bilgisayarıma bağladım onda da çok çok yavaş şarj oldu. 1 saatte %50, uçak modu açık, hiçbir uygulama çalışmıyor, parlaklık en kısık da. Ben ne yapacağımı şaşırdım şuan. Telefonum Casper Via M1, adaptör orjinal ama ara kabloyu değiştirdim.

Not: Evde ki diğer prizlerde de aynı, telefon etkilenmesin diye de sahte adaptör kullanmadım daha.

Kendi adaptörüyle şarja taktığında hiç artma olmuyor mu? Adaptörün arızalı gibi duruyor. Kablodan olacağını zannetmiyorum.

Bilgisayardan düşük akımla şarj olduğu için yavaş dolması normal.

Bir başka telefonun şarj adaptörüyle şarj etmeyi dene. Eğer sorunsuz şarj oluyorsa sorun kendi adaptöründedir. Yenisini al veya garantisi devam ediyorsa garantiye ver.

Kendi adaptörüyle şarja taktığında hiç artma olmuyor mu? Adaptörün arızalı gibi duruyor. Kablodan olacağını zannetmiyorum.

Bilgisayardan düşük akımla şarj olduğu için yavaş dolması normal.

Bir başka telefonun şarj adaptörüyle şarj etmeyi dene. Eğer sorunsuz şarj oluyorsa sorun kendi adaptöründedir. Yenisini al veya garantisi devam ediyorsa garantiye ver.
Daha başka adaptörle denemedim ne olur ne olmaz diye, ama deneyim yine de. Ayrıca telefonum 10 dakika şarj olsun diye bıraktım %23'den %19'a düştü. Şuan %18 ve şarjda değil. Gerçekten çok sinir bozucu.

Daha başka adaptörle denemedim ne olur ne olmaz diye, ama deneyim yine de. Ayrıca telefonum 10 dakika şarj olsun diye bıraktım %23'den %19'a düştü. Şuan %18 ve şarjda değil. Gerçekten çok sinir bozucu.

Sürekli farklı adaptörle şarj etmediğin sürece sorun olmaz. Yine de aynı amper gücüne sahip olan bir adaptörle deneyebilirsin. Belli ki şarj etmiyor senin adaptörün. :)

Sürekli farklı adaptörle şarj etmediğin sürece sorun olmaz. Yine de aynı amper gücüne sahip olan bir adaptörle deneyebilirsin. Belli ki şarj etmiyor senin adaptörün. :)
Dostum sen cevap yazdığın sıra bende adaptörü değiştirip şarja taktım telefonu, 20 dakika da sadece %1 dolmuş :D . Gerçekten insan kafayı yiyor :D .

Dostum sen cevap yazdığın sıra bende adaptörü değiştirip şarja taktım telefonu, 20 dakika da sadece %1 dolmuş :D . Gerçekten insan kafayı yiyor :D .

Denemek için kullandığın adaptörün amper değerini biliyor musun? Adaptörün üzerinde yazıyordur. Adaptörün bozuk anladık da telefon da mı bozuk acaba?
Kendi adaptörüyle 185 dk. da şarj oluyormuş. Bu durumda bilgisayardan yine fena şarj olmuyor gibi. Bilemedim ben de. :ROFL:

Denemek için kullandığın adaptörün amper değerini biliyor musun? Adaptörün üzerinde yazıyordur. Adaptörün bozuk anladık da telefon da mı bozuk acaba?
Kendi adaptörüyle 185 dk. da şarj oluyormuş. Bu durumda bilgisayardan yine fena şarj olmuyor gibi. Bilemedim ben de. :ROFL:
Maalesef sadece çıkış voltaj değeri yazıyor, ama giriş amperi aynı. En son telefonu kapatıp şarja taktım belki bir umut diye, yok bu sefer %17'den %15'e düşmüş :D .

Burada herkes diyor Casper alma diye. Ama sen yine Casper almışsın. Garantiye ver en iyisi.
Telefonu aldığım sırada Technopat'a erişimim yoktu maalesef.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı