Casper VIA T8W Tableti Önerir misiniz?

furkan15963

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar her ne kadar taşınabilir PC olarak öneriler laptop olsa da o bile bana artık taşınması zor bir cihaz haline geldi.
Ağırlığı, boyutu vs. benim için zor gelmeye başladı.
Her hangi bir bütçe belirlemedim. Ama öyle iPad Air 2 'ye o kadar para vermem.
Ben her ne kadar android fanı olsam da tablette android istemiyorum.
Ya İOS olsun ya da Windows.
Ben bu ürünü gördüm. Fiyatı da çok hoşuma gitti.
www.vatanbilgisayar.com: CASPER VIA T8W INTEL ATOM Z3735 1.83GHZ-1GB-32GB HDD-8''-CAM-BT-W8.1 - Vatan Bilgisayar
Ama bu iş görür mü ?
Linkte Windows işletim sistemi ile resimler var aynı zamanda android'li resimler var.
Şimdi bu tabletin işletim sistemi nedir ? Benim kullandığım uygulama olarak elektronik devre çizim programı Proteus, Skype, TeamSpeak3 VB. var.
Bu işleri görecek tablet önerebilir misiniz ?
Platform ;
1. Tercihim Windows (Windows kurulan tablete aynı PC deki gibi işletim sistemini değiştirebiliyor muyuz? Mesela ben Debian kullanıyorum normal hayatımda.)
2. Tercihim İOS
3. Tercihim Andorid

Hepinize teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İpad Mini bak Casper alma vasat 8.1 ama 32Gb çok az Windows zar zor sığar ona telefonun irisi gibi...
iPad mini 'nin çözünürlüğü çok düşük.
iPad mini retinada pahalı geldi bana.
Ben İOS çok istiyorum ama biraz tuzlu.
Hafıza ile bir sorunum yok. Yanım da 1TB taşınabilir HDD ile dolaşacağım. Veya 64 GB 'lık USB ile.

Önerdiğini tablet çok iyi ben aynı fiyata Huawei MediaPad 7 Youth 1gb RAM 8gb Hafıza 4.1.2 Android Cortex a9 1.6ghz Tablet aldım ( Pişmanım )
ve senin önerdiğin tablet benimkinden kat kat iyi tableti al bence ama bu tablet bir Casper ben bir düşün derim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı