AnewAge
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar... Yaklaşık 2 yıl önce aldığım CASPER markalı bilgisayarda bugün windows orjinal değil hatası vermeye başladı... Sağ altta "Windows 7 yapı 7601. Bu windows kopyası orijinal değil." yazıyor... Microsoft ve casper ile görüştüm windows bozulmuş , Windows kurduğunuz CD bozuk filan, gelin tekrar yükleriz dediler...
Bu windows tekrar yüklendiğinde bilgisayar (HDD) daki herşey gidecekmi? Yani ne biliim BIOS sürümü (daha yeni güncelledim bluescreen geçsin diye
) , ekran kartı sürücüsünün sürümü , ses kartı sürümü filan her şey mi? Bir de ben Windows 7 Home Professional yani bu bilgisayarda 2 yıldır hiç böyle bir sorun olmadı.. Her yeni update çıktığında yaptım , microsoft security essentials güncelledm , virüs , spy taramaları yaptım , disk temzileme ve disk birlşetirme yaptım , yedekleme yaptım....
Bugüne kadar hiç sorun yoktu... Bu sorunun kaynağı ne olabilir? Lütfen sorularıma yanıt verin
Acaba sistem geri yükleme yapsam faydası olur mu ve sistem geri yükleme riskli mi?
- - - Güncellendi - - -
Bilgisayar delirmeye başladı....Bu windows orijinal değil sorununun da windowsun delirmesine bağlıyorum... Şu an klasör silemiyorum silsem bile klasör hala gözüküo silmeye çalıştığımda yönetici izni sağlayın diyo... İçini açmaya çalıştığımda konum kullanılamıyor diyor... Sistem Geri Yükleme işimi görür mü...
Bu windows tekrar yüklendiğinde bilgisayar (HDD) daki herşey gidecekmi? Yani ne biliim BIOS sürümü (daha yeni güncelledim bluescreen geçsin diye
Bugüne kadar hiç sorun yoktu... Bu sorunun kaynağı ne olabilir? Lütfen sorularıma yanıt verin
- - - Güncellendi - - -
Bilgisayar delirmeye başladı....Bu windows orijinal değil sorununun da windowsun delirmesine bağlıyorum... Şu an klasör silemiyorum silsem bile klasör hala gözüküo silmeye çalıştığımda yönetici izni sağlayın diyo... İçini açmaya çalıştığımda konum kullanılamıyor diyor... Sistem Geri Yükleme işimi görür mü...
Son düzenleyen: Moderatör: