Casper'dan oyuncu bilgisayari (!)

• Konuyu başlatan Neutral
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 60
  • Görüntüleme 10.565
Sanirim bu sefer basarmislar :p GTX970 goruyorum, aman tanrim :p

20150206_233533.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Başarmışlar diyorsunda, Casper hiçbir zaman met edilecek kadar fiyatına göre performans sergilemedi. Casper hem masaüstü hem de dizüstü bilgisayarlarını kullandım senelerce. Garanti sıkıntısı, fiyat bazı diğerlerine göre oldukça kötü. Bana gelipte amacımı sorma. Biliyorum da konuşuyorum. Demek ki yardımcı olmakta suç olmuş sizin gibilere heralde :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu başında "sanırsam" diye bir kelime var, okudun mu? Ayrıca ben bu bilgisayarı alacağım demedim, bir nevi "Kullanıcı Haberleri" kategorisine bir haber ekledim. Konu başlığında da "(!)" simgesi var, fark ettin mi? Anlamını bilmiyorsan sor, öğren. Ben senden engin bilgilerini ve yardımlarını istemedim, sen gelip burda 2-3 cümle kurmaya başladın. Ayrıca bilgisayarı alıcı değilim, bu sadece bir haber.

Bir nevi Casper'ın reklamını yaptın her ne kadar yapmadım desende durum bundan ibaret. Alıcak olan kişileride burdan uyarmak istedim bedavadan casper'ı savunmana gerek yok.

Ben de onu merak etmiştim. Biraz karıştırdıktan sonra anladım. İki fiyat etiketi var. Bir tanesinde GTX 760 var, bir tanesinde 970. Fakat Casper yine yapacağını yapmış. Ekran kartları referans tasarım. Bu yüzden uzun süreli kullanımlarda sıkıntı çıkaracaktır bence. Özet: Almayın. Kendiniz toplayın daha karlı. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı