Casper'ın Pastadan Yaptığı bilgisayar!

Hakkını yemeyelim; Reklam konusunda Casper'in üstüne tanımıyorum (y) Ne gariptir ki Casper reklamı çıktığında kesinlikle kanal değiştirmiyorum, hoşuma gidiyor galiba.
Sen çok dayanıklısın abi ben şu reklamdaki kıl tüccarının saçma saçma özelliklerini anlatığı reklamda televizyona kafa atacaktım. Hele kızın "vaaaaaaaovvvvvvv" diye tepki verdiğinde kürekle ağzının ortasına vurma isteği uyanıyordu içimde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Pastaya bayılırım... Ama beyler ben de 2005'de aldığım Casper bilgisayar hala çalışıyor. Ben şanslımıyım ne :D
 
Benim ilk aldığım PC tabikide Casper'dı. Kasayı bi açmıştım HDD'kin vidası eksik sallanıyordu. MSI ana kart vardı ne gariptirki oda sallanıyordu. PC'de Dynet diye tuhaf bir Ram vardı ve ekran kartına gelicek olursak o hiç yoktu ya adamlar kart koymamış. 10 yıl oluyor be. Ama verdikleri hediyeler Casper'dan sağlam çıktı hala kullanıyorum hoparlörü Snopy marka. :) Facebook'ta bazı çocuklar 9-10 yaşındakiler görüyorumda Casper diyenler Like'lası yazmış 300 kişi Like'lamış yorumlarda Casper candır yazıyor. :D
 
5 yıl önce masaüstü bilgisayarımızı satıp laptop almıştık. Babam ilk önce Casper almaya karar vermişti. Neyse ki sonradan kararını değiştirip Acer almıştı. Aslında Acer da çok iyi sayılamaz ama Casper'dan iyidir :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı