CAT 5 6 kablo döşetmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
CAT6 kablo, 50-60 metre olması lazım.
1A1C9A5C-B9D5-41B9-ACB5-C0036EA53463.jpeg
Buradan mı çekicem kabloyu yoksa
F15A2381-7A23-4C51-B951-8B130927D1A9.jpeg
Buradan mı ? ilkinden kablo çekmem mümkün değil gibi.Ama bu ankastreye de hızın gelip gelmediğini bilmiyorum.Adam santrale hız geliyor iç tesisatı yenilemek lazım dedi.

Adsl kullansam bu hızları bile alamazdım zaten,vdsl kullanıyorum :)
Tamam işte VDSL sonuçta 2 adet bakır telefon kablosu değil mi? CAT kablo ile ilgili konuştuğunuzda Fiber, fibernet falan kullandığınızı düşünmüştüm.

VDSL de paket hızının tamamını alabilen kaç kişi var? Sorununuz VDSL kullanıyor olmanız ve mesafe. Boşa masraf yapmayın.

Tamam işte VDSL sonuçta 2 adet bakır telefon kablosu değil mi? CAT kablo ile ilgili konuştuğunuzda Fiber, fibernet falan kullandığınızı düşünmüştüm.

VDSL de paket hızının tamamını alabilen kaç kişi var? Sorununuz VDSL kullanıyor olmanız ve mesafe. Boşa masraf yapmayın.
Ne alakası var ? Tüm bakır kablolar aynı mı ? Nerden sorgularsam sorgulayım bana hep 75 mbps hız alabileceğimi söylüyorlar çünkü santrale o hız geliyor ve mesafe de fazla değil.Sanki ülkenin her yerinde fiber var,herkesin santrali evine 50 metre...

Ne alakası var ? Tüm bakır kablolar aynı mı ? Nerden sorgularsam sorgulayım bana hep 75 mbps hız alabileceğimi söylüyorlar çünkü santrale o hız geliyor ve mesafe de fazla değil.Sanki ülkenin her yerinde fiber var,herkesin santrali evine 50 metre...

Burası milletin birbirine atar tutar yapma, posta atma sahasına dönüştü.

Madem biliyorsunuz meseleyi, konu açmasaydınız.
Konu açıyorsanız, size yardımcı olmaya çalışana saygılı davranacaksınız.

Konu hakkında az çok bilgim var fakat tam olarak bilmiyorum, bu yüzden konuyu açtım. İşinin ehli veya bu konuyla ilgili tecrübesi olan birisinden fikir almak istedim. Siz en başından beri fikrinizi dikta etmeye çalışıyorsunuz. Size bir soru sormadım zaten, en başında fikrinizi beyan ettiniz ona bir şey demedim fakat başkasına sorduğum soruya siz cevam verdiniz ve yine ilk söylediğiniz şeyi söylediniz. Ne diyeyim,"haklısınız, VDSL kullanıyorum santral mesafem çok fazla kablo yenilemek hiçbir işe yaramaz, CAT 6 ve CAT 5'in hiçbir farkı yok, bina tesisatım mükemmel, kaderimi kabulleniyorum konu kilit" mi diyeyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz en başından beri fikrinizi dikta etmeye çalışıyorsunuz. Size bir soru sormadım zaten,en başında fikrinizi beyan ettiniz ona bir şey demedim fakat başkasına sorduğum soruya siz cevam verdiniz

Burası genele açık bir forumsa, herkes yanıt verebilir. Bildiğinde ısrar da edebilir.
Saygısızlıkla yanıt veremezsin kimseye "dikta" falan diye.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı