Genelde 45-50 ping alıyorum bazen 65'e kadar çıkabiliyor ama 70 ve üstünü görmemiştim daha önce. Benim sormak istediğim modemin yanında gelen kablodan aldığım performans ile CAT6 kablo kullandığımda performans artışı görebilir miyim?CS:GO için gayet iyi değer. Girdiğin rekabetçi serverlerinin sunucusu ile alakalı pingler. Kötü olursa 100'e kadar çıkabiliyor ping.
@CillianMurphy bu arkadaşın önerdiği gibi normal yuvarlak kablo var mı? Sizin önerdiğiniz biraz riskli gibi.Burada birazcık daha ucuz.![]()
VegGieg Cat6 1000Mbps Gigabit FTP RJ45 Ethernet Ağ Kablosu 1 Metre
VegGieg Cat6 1000Mbps Gigabit FTP RJ45 Ethernet Ağ Kablosu 1 Metrewww.teknostore.com
Hayır. Ben pek farkedeceğini zannetmiyorum.Genelde 45-50 ping alıyorum bazen 65'e kadar çıkabiliyor ama 70 ve üstünü görmemiştim daha önce. Benim sormak istediğim modemin yanında gelen kablodan aldığım performans ile CAT6 kablo kullandığımda performans artışı görebilir miyim?
Bana faydası olmayacaksa hiç almayayım o zaman.Hayır. Ben pek farkedeceğini zannetmiyorum.
Aldığın ping değerleri zaten çok iyi. İki kabloyu da kullandım. Ping farkını göremedim ben.Bana faydası olmayacaksa hiç almayayım o zaman.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.