Çözüldü Catalina Yeni Imaj APU Desteği

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

somercelik

Femtopat
Merhabalar,
Buranın uzun bir süredir takipçisiyim, ancak yenice hesabımın olmadığını farkederek yeni bir hesap oluşturdum. Sorum şu olacak özellikle Kemal Alkın beyefendiye...
kealOS Catalina 10.15.6 OpenCore AMD Ryzen, Threadripper Installation Image buradaki yeni paylaştığınız sistem imajı Ryzen APU'ları desteklemekte midir acaba? Örneğin bende R3 3200G ve dahili Vega 8 GPU bulunmakta ve uzun süredir AMD APU desteği olmadığını biliyorum. Ancak paylaşımınızdaki

Bütün AMD "Ryzen" "Threadripper" & "Zen" tabanlı CPU, APU - PC, Mobil Sistemler içindir.

İbaresini gördükten sonra bir sormak istedim. Teşekkürler olsun efenim.

Çözüm
OpenCore bootloader'ı AMD Ryzen APU'ları desteklediği için gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Desteklemeseydi kullanamayacaktınız.

Web sitesinden görüntü:
Screenshot_1.png
OpenCore bootloader'ı AMD Ryzen APU'ları desteklediği için gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Desteklemeseydi kullanamayacaktınız.

Web sitesinden görüntü:
Screenshot_1.png

Çözüm
Dahili GPU çalışmaz. Harici GPU gerekiyor. Her okuduğunuz ve gördüğünüzü gerçek sanmayın.
Hocam desteklemiyor ise eğer adam siteye neden öyle yazsın ki? Ben destekliyor yazdığı için destekliyor dedim. Konu sahibi arkadaş da kusura bakmasın. Destekliyor yazdığı için siteden örnek göstererek üstteki mesajı yazdım.

Hocam desteklemiyor ise eğer adam siteye neden öyle yazsın ki? Ben destekliyor yazdığı için destekliyor dedim. Konu sahibi arkadaş da kusura bakmasın. Destekliyor yazdığı için siteden örnek göstererek üstteki mesajı yazdım.
Hocam sıkıntı değil :) Sıkılmıştım zaten heyecan oldu :D Denedim bu arada donanım hızlandırma çalışmadı fareyi bile zor hareket ettirdim merak eden arkadaş varsa bilgisi olsun. Boot edildi kuruldu o kısımda sıkıntı yok ancak kullanılamayacak vaziyette halen. Vega 8,11 vb. APU kullanan işlemcilere hala destek mevcut değil bilginize...
Dahili GPU çalışmaz. Harici GPU gerekiyor. Her okuduğunuz ve gördüğünüzü gerçek sanmayın.
Güvenilir kaynak gerekiyor sanırım evet haklısınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı