Çatır Çatır Korsan Kullanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
“Paran yoksa ücretsiz oyun oyna.” gibi üstünkörü bir cevap verilmiş. Bahsettiğim nokta halen geçerli.

“Paran yoksa ücretsiz oyun oyna.” gibi üstünkörü bir cevap verilmiş. Bahsettiğim nokta halen geçerli.
Gerçekten paran yoksa. Eğer 15.000 liralık sistemin varsa bir oyun $60 da verebilirsin.
Oyunu resmi yollarla alamıyorsan veya artık satılmıyorsa. Korsan kullan geç demiş. Benzer şekilde Binlerce dolarlık mühendislik yazılımları kişisel kullanım içinse indir kullan(riskleri göze alarak). Ama bu işten para kazanıyorsan kaç bin lira olursa olsun lisans ücretini ödemek zorundasın. Tanıdığım bir Doç. Korsan Bilgisayar Yazılımı baskınlarında "Bilgisayar Yüksek Mühendisi" olarak görev alıyor. Geçen bir firmaya Catia yüzünden 90.000 TL ceza yazmışlar artı lisans ücreti tabiki.

Zamanında crack kullanıyordum bilgisayarımda 3 tane kredi kartı giriliydi ve işlemlerin onayı için telefonuma ihtiyaçları var eğer çalınsaydı bir de diğer herşey de 2 faktörlü doğrulama açıktı hiçbir bilgim çalınmadı. Ama crack asla önermiyorum plati.ru dan al en kötü

Tamam, niye bunu açıklama gereği duydun?

Korsan kullanmadım mı? Zamanında evet. Mecburen başka bir kaynak olmadığı için (Resmi yollarla satın anılabileceğinin farkında olmadığım zamanlar.) oyun çektirdim. O zamanlar satın alınmaz, çektirilirdi.

İçersine Wolf3D çektirdiğim Diskettir.

Yıllar sonra satın alıp "Günah çıkardım" .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…