- Makaleler
- 1
Bu video konuştuğumuz onca şeyi güzel özetliyor.
“Paran yoksa ücretsiz oyun oyna.” gibi üstünkörü bir cevap verilmiş. Bahsettiğim nokta halen geçerli.
Bu video konuştuğumuz onca şeyi güzel özetliyor.
Gerçekten paran yoksa. Eğer 15.000 liralık sistemin varsa bir oyun $60 da verebilirsin.“Paran yoksa ücretsiz oyun oyna.” gibi üstünkörü bir cevap verilmiş. Bahsettiğim nokta halen geçerli.
Zamanında crack kullanıyordum bilgisayarımda 3 tane kredi kartı giriliydi ve işlemlerin onayı için telefonuma ihtiyaçları var eğer çalınsaydı bir de diğer herşey de 2 faktörlü doğrulama açıktı hiçbir bilgim çalınmadı. Ama crack asla önermiyorum plati.ru dan al en kötüEvet, arkadaşlar çok sayıda korsan oyun oynadım ve oynuyorum. Şimdi bana hakaret etmeden önce bir saniye dinleyin; bir sorun neden?
Evet, neredeyse tüm oyunların korsanını indirip yaklaşık 30 dakika oynadıktan sonra hoşuma gitmezse kapatır siler, hoşuma giderse bir 2-3 saat daha oynayıp (çünkü başından kalkamam) oyunun parasını verip satın alırım. Hatta The Witcher 3'ün parasını oyunu bitirdikten sonra vermiştimSonuçta parasını veriyorum, yani sıkıntı olmaz sanırım
Artık hala hakaret etmek istiyorsanız lütfen sebebini belirtin
![]()
Tamam, niye bunu açıklama gereği duydun?Evet, arkadaşlar çok sayıda korsan oyun oynadım ve oynuyorum. Şimdi bana hakaret etmeden önce bir saniye dinleyin; bir sorun neden?
Evet, neredeyse tüm oyunların korsanını indirip yaklaşık 30 dakika oynadıktan sonra hoşuma gitmezse kapatır siler, hoşuma giderse bir 2-3 saat daha oynayıp (çünkü başından kalkamam) oyunun parasını verip satın alırım. Hatta The Witcher 3'ün parasını oyunu bitirdikten sonra vermiştimSonuçta parasını veriyorum, yani sıkıntı olmaz sanırım
Artık hala hakaret etmek istiyorsanız lütfen sebebini belirtin
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.