Çatlak kaç günde iyileşir?

Ben paten sürerken düştüm dizim dirseğime çarptı normal bir ağrı sandık meğerse dirseğimde küçük bir çatlak varmış. Yarım alçıya aldılar 1 hafta içinde ortopediye gidin kaç gün kalacağını onlar belirleyecek dediler sizce kaç gün durur?
 
2 Hafta önce motor kazası geçirdim. Yerde sürüklenme dolayısıyla belimi agaca çarpmışım. Belimde hem ezikler var bir de sol kalacağımda çatlak var ilk güne göre şu an belim ağrımıyor. Ama kalacağım sızı yapıyor biraz kaç güne geçer bir bilginiz var mı? Yaşım 19.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
2 hafta önce motor kazası geçirdim yerde sürüklenme dolayısıyla belimi agaca çarpmışım belimde hem ezikler var bide sol kalcamda çatlak var ilk güne göre şuan belim ağrımıyor ama kalcam sızı yapıyor biraz kaç güne geçer bi bilginiz var mı yaşım 19
Öncelikle geçmiş olsun, doktorunuza sorma şansınız varsa en doğru bilgiyi o verir.
 
Parmak ve bilek arası serçe parmak kemiğim çatladı. En az 2 hafta kalsın dediler. 2. bir doktor 3 haftayı kapatırız dedi. 9. gün çıkarttım alçıyı.

Kanka Benim el serce parmağıma kaldırım taşı düştü ama alçaktan morard. I hemen buz koydum biraz şişlik var. Hareket ettirince dokununca aciyor doktora gittiğimde rapor verir. Dinlenmem için ya da kaç günlük verir.
 
Doktorunuza danışınız o daha iyi bilir. Benim de 2 parmak catlak doktora gittim ilk başta ağrı kesici yazıp gondercekti sonra dedim hocam röntgen çektirmek istiyorum dedim ve tamam dedi. Gittim geldim 2 çatlak varmış dedi. Bazi doktorlar hiç umursamiyor nedenseç size de geçmiş olsun. Bu arada motora binerken sıkıştı 4 parmak ama 2 çatlak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı