Çözüldü Cbox 2120HDE ile nasıl ses alınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

TaksimAmca

Hectopat
Daha fazla  
Cbox 2120HDE adlı bir monitör kullanıyorum. Bu monitörde 2 tane hoparlör var. Ben bu hoparlörden nasıl ses alacağım?

Çözüm

Eğer monitörde hoparlör varsa, masaüstünde sağ alttaki ses simgesine tıklayıp, oradan monitörü seçtiğinizde monitördün hoparlöründen ses gelmesi lazım. Ses gelmiyorsa hoparlör yoktur.

Özelliklerine baktım monitörün zaten hoparlörün var olduğuna dair bir ibare göremedim.

Eğer monitörde hoparlör varsa, masaüstünde sağ alttaki ses simgesine tıklayıp, oradan monitörü seçtiğinizde monitördün hoparlöründen ses gelmesi lazım. Ses gelmiyorsa hoparlör yoktur.

Özelliklerine baktım monitörün zaten hoparlörün var olduğuna dair bir ibare göremedim.

Çözüm

Monitörümde hoparlör delikleri var ama hoparlör yokmuş. Sorun çözüldü.:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı