CBR125R vs CB125R vs MT125

Yani mt az daha atik sanırım ama aşırı bir fark yoktur eğer aklınıza takılan bir şey olursa bende bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım başlangıçta ama mutlaka koruma takozları hatta taktırabilirsen bu modellerde var mı bilmiyorum ama koruma demiri çok önemli başlarda özellikle motora bu kadar para ayırmışken ekipmana da ayırmışsındır umarım.
evet ekipmanlar vesayrede ayarladım hayırlısı ile başlıcaz

Herkese merhaba öncellikle. A1 ehliyet almaya yaşım tutuyor. Onun için motora başlamak istiyorum. Genel olarak şehir içinde kullanım yapacağım Max okula gideceğim açıkçası 2.el bir şey alacağım piyasaya bakınca CB125R hariç diğer 2 motorun fiyatın birbirine yakın (modelleri aynı olanların) sizce her açıdan bakınca (yakıt, parça, rahat kullanım ) hangisi daha mantıklı?

+ Olarak ilk defa motor süreceğim süper Sport'ların sürümü zor mu naked daha mı mantıklı?

Ortalama 10 yıllık bir sürücü olarak benim de ilk motorumun CBR125R olduğunu belirtmek isterim. Hem ekonomik hem Yamaha'ya göre fiyat bazında bir tık daha altta olması bence her zaman tercihlerimin arasındadır. Çift far derdiniz yok ise CBR size daha iyi gelecektir. Satarkende elden çıkarmayı da düşünmelisiniz CBR ilana koymam ile 1 haftada satıldığını bilirim. Ancak şu anki ekonomik durumlardan dolayı değişkenlikler illaki olacaktır. Kısacası CBR 125 derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı