CC ile alışveriş sorun yaratır mı?

Bu hangi kanal şu küçük ve güvenilemeyen kanallardan mı yoksa büyük bir kanal gerçekten bunu mu yaptı? Ayrıca herhangi bir türlü kimsenin bilgisayarınıza bağlanmasına izin vermeyin. Ne verirse versin. Bu büyük bir güvenlik riskidir.

Bu hangi kanal şu küçük ve güvenilemeyen kanallardan mı yoksa büyük bir kanal gerçekten bunu mu yaptı? Ayrıca herhangi bir türlü kimsenin bilgisayarınıza bağlanmasına izin vermeyin. Ne verirse versin. Bu büyük bir güvenlik riskidir.
60.000 abonesi var, o piyasada en fazla kitleye ulaşmış kişilerden. Normalde vermem hiç bir şekilde fakat anlamıyorum niye böyle bir şey yaptığımı, daha önce hep umursamazdım engel atar geçerdim böyle tiplere, neden güvendim bilmiyorum.

Kart sahibi dua et Türkiye'de olmasın. Olursa ve adam harbi deli biri ise uğraşır ise davaya kadar gider. Karakolluk bir iş yok. Mesajları sildiği için adam şuan sen suçlusun. Ek olarak çok saçma neden birinin bilgisayarına bağlanmasına izin veriyorsun. Aklını çalıştırman gerekti adam kendi bilgisayarında da yapardı aynı şeyi.

60.000 abonesi var, o piyasada en fazla kitleye ulaşmış kişilerden. Normalde vermem hiç bir şekilde fakat anlamıyorum niye böyle bir şey yaptığımı, daha önce hep umursamazdım engel atar geçerdim böyle tiplere, neden güvendim bilmiyorum.
Yaşanan son olaylar gösterdi ki kitlesi büyük diye veya haktan hukuktan çok bahsediyor diye kimseye güvenilmez. 60 binin çoğunun da bot olduğunu düşünebilirim. Kimler kimler ne botlar atıyor, görseniz şaşarsınız. 😄

Kart sahibi dua et Türkiye'de olmasın. Olursa ve adam harbi deli biri ise uğraşır ise davaya kadar gider. Karakolluk bir iş yok. Mesajları sildiği için adam şuan sen suçlusun. Ek olarak çok saçma neden birinin bilgisayarına bağlanmasına izin veriyorsun. Aklını çalıştırman gerekti adam kendi bilgisayarında da yapardı aynı şeyi.
50 TL için yapar mı ya bilemiyorum, ders oldu banada, umarım aileme falan ulaşmadan kapanır mevzu çünkü reşit değilim :(, ciddi ciddi ilk elimin ayağımın titrediği dijital konu ya, kafayı yiyeceğim.

Twitch aboneliklerindeki kredi kartı dolandırıcılığı bugün meclise taşınmışken tuttuklarını öttürürler. Bilgisayarına bağlandığı için IP adresin de bir şekilde elindedir o kişinin. Sen dua et o yakalanmasın, yoksa paçayı kurtarmak için müşteri listesini de verir.

Ekleme: Alışverişi senin bilgisayar ve IP üzerinden yaptıysa zaten ona bile bir şey olmaz direkt sana gelirler.

Siber güvenlik hakkında sorularınızı, aklınıza takılanları konu açarak sorun, cevaplayalım. İnterneti daha bilinçli kullanarak kendimize ve çevremize büyük fayda sağlamış oluruz.
Ben asıl Bitçileri düşünüyorum. Tanıdık yayıncılar tek tek dökülüyor. Fena şeyler olacak. Belki hukuki yaptırımlar yetersiz kalacak, yüksek ihtimal, ama itibarları yerlere inecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı