CC ile alışveriş yapmak mümkün mü?

Alırken hiç dikkat etmedim ama Amazon TR de 3D secure olmadan alışveriş imkanı sunmuyor mu?
Forumda bahsetmişlerdi.
Kaydettikten sonra istemiyor diye biliyorum. Otomatik seçilmezse soruyor ama.

Keza diğerlerinden de kullanmayan vardır diye düşünüyorum. Firmalara zararı da var. Müşteri ben sipariş etmedim dese direkt banka parayı gönderiyor.
Müşteri, siteyle uğraşana kadar dolandırıcı parasını nakitte çevirmiş oluyor zaten. :D
 
3D secure'dan bahsediyorum. Telefona mesaj/bildirim gelmesi, siteye girilmesi gerekiyor.
Siteye kart kaydetmek farklı bir şey.
Ben de ondan bahsediyorum. Kartı kaydetmezsen istiyor 3D ama kaydedince istemiyor diye biliyorum, öyleydi yani en son.
 
Merhaba,
Sosyal medyada gezinirken bu sıralar keşfette karşıma çok fazla paraları ile hava atan kişiler karşıma çıkıyor ve bunlarda bu paraları yorumlarda CC ile yaptıklarını söylüyorlar. Cidden yakalanmadan böyle bir şey yapabiliyorlar mı? Biraz araştırdım Türk CC'lerde varmış sanırım. Cidden kartları kullanılan kişileri ailelerini, borçlarını düşünmeden harcama yapmak bu kadar kolay mı? Bir de saçma sapan triplere girmişler yok asla yakalanmayız biz diye.
Fikirlerinizi bekliyorum dostlar.
İyi Sosyaller.

Riske girmeye değmez, kul hakkı, başkalarının binbir türlü zorluklarla alın teriyle kazandığı parayı alarak hava atanlar hangi kafadalar anlamıyorum. Sonuçta o para onların değil bir nevi başkalarının parasıyla hava atıyorlar. Yakalansalar naneyi yerler. Ama bu konuda siber suçlar yetersiz diye düşünüyorumda. Onlarca dava dosyası olan tanıyorum. Hala dolandırıcılık işinde. İnsanların ekonomi yüzünden kolay para için birbirini dolandırmaları artışta zaten. Bu konuda sıkı bir denetim yapmak şart.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı