CC yükseltme

Ustam kullananlara sorsana nereden almışlar.

Sorun orada bakıyorum hemen hemen aynı motorların silidir piston setleri 500-600 civarı. Alan kişiler tek kişiden alıyor ve satan kişide tek bir bilgi vermiyor. 2000TL para istiyor. O yüzden kendim bir araştırmaya girdim.

Bunun uyumlu olup olmadığını bilmiyorum ama burası güvenilir. Konya'da Gerezli Motor satıyor ve oldukça fazla olumlu yorum alan bir yer.
Bende aynısını buldum ama uyumluluğunu bakmam gerek. Teknik bilgiler uyumlu ise bunu alacağım.

Tekrarlıyorum. 50CC en fazla 83CC olur.
Piston 125'lik motorun olabilir ama senin iç vuruşun azlığından 83CC oluyor.

O kadar detayı bilemem takan kullanan kişiler videolardan vs gördüğümü diyorum. 125'lik motor 80-90 arası hız yaparken 185'lik diye geçen silidir piston setini takanlar 130-140'dan aşağı hız yapmıyorlar.

Tekrarlıyorum. 50CC en fazla 83CC olur.
Piston 125'lik motorun olabilir ama senin iç vuruşun azlığından 83CC oluyor.

Benim içinde hızdan çok motoru yormamak ve çekiş istiyorum. Yani uzun yol yapacağım git gel 600km. Git gel arası 2 gün dururum. Motoru 125'lik olduğu zaman sürekli 80-90la gitmem gerekcek yani max hızla. 185'lik yapıldığı zaman Max hıza ulaşmadan motoru yormadan 100-110 gitsem yeterli bana. Ek olarak rampada vs bayılmasın çekiş olsun motor.

O kadar detayı bilemem takan kullanan kişiler videolardan vs gördüğümü diyorum. 125'lik motor 80-90 arası hız yaparken 185'lik diye geçen silidir piston setini takanlar 130-140'dan aşağı hız yapmıyorlar.
Şanzımanıyla zaten 8-9k devirle bile 70 ile giden motor o devirler için 15k çevirmesi lazım. Direk ya motor değişiktir yada dişlilerle çok oynanmıştır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı