Murat Bey bir kaç uzman ile görüştüm 17 saatlik bir ugras sonunda 2.500 liralık bir bütçe çıkardılar ve %100 sonuc alırız dediler. Siz ne düsünüyorsunuz veya tarama dosyalarını size atsam her hangi bir olumlu sonuc alabilirmiyiz ?
Murat Bey bir kaç uzman ile görüştüm 17 saatlik bir ugras sonunda 2.500 liralık bir bütçe çıkardılar ve %100 sonuc alırız dediler. Siz ne düsünüyorsunuz veya tarama dosyalarını size atsam her hangi bir olumlu sonuc alabilirmiyiz ?
O tür kişilere inanmayın. Şifre yıllarca uğraşssan da çözülemez. O tür sahtekarlara kanmayın. Çözüm varsa zaten konuda bildirilecek. Dosyalarınızın geri getirilmesi ancak üreten kişinin açıklarından faydalanıp çıkartılabilir onun için bazı büyük şirketler uğraşıyor. Siz yine de istediğim dosyaları doğru anladıysanız verebilirsiniz.
Bu kaynak dosyası bunu zipleyip paylaş;
C:\Users\Win 7\AppData\Roaming\ucvso-a.exe
Bunları da ayrı olarak zipleyip paylaş;
F:\Startme.exe
E:\setup.exe
C:\Users\Win 7\AppData\Roaming\chromium.exe
Bunları da ayrı olarak zipleyip paylaş;
C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\_how_recover_cxi.HTML
C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\_how_recover_cxi.TXT
C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\_how_recover_dkp.HTML
C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\_how_recover_dkp.TXT
Raporları attıktan sonra zararlı taraması yapılmış demek ki. Zaten yapılmaması gerekir dediğim şeyi yaptığınız için çözüme ulaşamıyorsunuz. Yani çözüm seçeneklerini bu zaman kadar istediklerimi yapamadığınızdan çözülmüyor haberiniz olsun.
Dogru soyluyorsunuz hocam, win32 uygulamasi acmadi combofix yukledim. Taramadan sonra ama az once sistem geri yukleme yaptim ve chromium.exe geldi digerleri gelmedi.