CCC Uzantılı Virüs Sorunu

  • Konuyu başlatan dmc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 82
  • Görüntüleme 45.555
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Murat Bey bir kaç uzman ile görüştüm 17 saatlik bir ugras sonunda 2.500 liralık bir bütçe çıkardılar ve %100 sonuc alırız dediler. Siz ne düsünüyorsunuz veya tarama dosyalarını size atsam her hangi bir olumlu sonuc alabilirmiyiz ?
 
Murat Bey bir kaç uzman ile görüştüm 17 saatlik bir ugras sonunda 2.500 liralık bir bütçe çıkardılar ve %100 sonuc alırız dediler. Siz ne düsünüyorsunuz veya tarama dosyalarını size atsam her hangi bir olumlu sonuc alabilirmiyiz ?
O tür kişilere inanmayın. Şifre yıllarca uğraşssan da çözülemez. O tür sahtekarlara kanmayın. Çözüm varsa zaten konuda bildirilecek. Dosyalarınızın geri getirilmesi ancak üreten kişinin açıklarından faydalanıp çıkartılabilir onun için bazı büyük şirketler uğraşıyor. Siz yine de istediğim dosyaları doğru anladıysanız verebilirsiniz.
 
fakat zararlının bulastırdıgı exe dosyasını bulamadım kusura bakmayın.
Bu kaynak dosyası bunu zipleyip paylaş;
C:\Users\Win 7\AppData\Roaming\ucvso-a.exe

Bunları da ayrı olarak zipleyip paylaş;
F:\Startme.exe
E:\setup.exe
C:\Users\Win 7\AppData\Roaming\chromium.exe


Bunları da ayrı olarak zipleyip paylaş;
C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\_how_recover_cxi.HTML
C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\_how_recover_cxi.TXT
C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\_how_recover_dkp.HTML
C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\_how_recover_dkp.TXT
 
Hocam attığınız baglantı dosyalarından hiçbiri gözükmüyor. Ne roaming'de ne de startupta, gizli klasörleri görüntülemede açık acaba neden gözükmüyor?

Not: Taramalardan sonra herhangi bir format atılma işlemi olmadı hocam.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Raporları attıktan sonra zararlı taraması yapılmış demek ki. Zaten yapılmaması gerekir dediğim şeyi yaptığınız için çözüme ulaşamıyorsunuz. Yani çözüm seçeneklerini bu zaman kadar istediklerimi yapamadığınızdan çözülmüyor haberiniz olsun.
 
Dogru soyluyorsunuz hocam, win32 uygulamasi acmadi combofix yukledim. Taramadan sonra ama az once sistem geri yukleme yaptim ve chromium.exe geldi digerleri gelmedi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı