CCC Uzantılı Virüs Sorunu

• Konuyu başlatan dmc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 82
  • Görüntüleme 45.542
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
A.s, yine eksik paylaşmışsın. Ancak bundan sonra paylaşsan da bir şey ifade etmeyecek. Çünkü kaç sefer dememe rağmen yapmamanız gereken şeyleri yapmışsınız. Dosyalarınızı unutabilirsiniz artık.
Selam Aleyküm
Şimdi virüs bizim büroda ben başka bir yerdeyim siz ne dediyseniz büroya ilettim onlarda yapıp gönderdi dosyalarınızı unutabilirsiniz derken çözüm mü yok abi kolay gelsin iyi günler.
Teşekkür ederim ilğilendiğiniz için.

siz ne dediyseniz büroya ilettim onlarda yapıp gönderdi
Benim dediklerimi istemediğim şeyleri yaptıktan sonra iletmişler haliyle işe yaramazlar.
dosyalarınızı unutabilirsiniz derken çözüm mü yok abi kolay gelsin iyi günler.
Yapmayın dediğimi yapmasalardı kısmi olarak belki araştırıp bulunabilirdi ancak yaptıkları için çözüm varsa da artık yok.

Murat5038 hocam, bende .ccc bulaşmadan onceki orijinal hali ve .ccc bulaştıktan sonraki hali var. Göndersem olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Murat5038 hocam, bende .ccc bulaşmadan onceki orijinal hali ve .ccc bulaştıktan sonraki hali var. Göndersem olur mu?
Olmaz. Çünkü sizden istenilen sadece sizin kişisel dosyalarınız değil, zararlının dosyaları.

Crptolocker bulaşmış. Ancak Crptolocker bulaşan kişiler virüs programları sonradan akıllarına gelip kurmaya çalışmasın veya önerilmesin. Son pişmanlık fayda etmiyor bunda.
Yapacağın şey, önceki konularda da dediğim gibi ilk bulaşan zararlı tespiti ve sonrasında bulaşan bir dosya ile birlikte bizle paylaşılmasıdır. İmzamdan sistem tarama 1 ve 2 sonuçlarını çıkarın. Kendi kafanıza göre de çıkan sonuçları silmeye veya çözmeye çalışmayın.

Birçok forumda hala combofix'i antivirüs gibi kullananlar var. Sizde bu internet kafeciler gibi saçma salak işlere girişmeyin. Sonunu düşünen kahraman olamaz (Leyla mecnun sözü) :D
tum dosya uzantıları ccc oldu - Türkiyenin İnternet Cafecilere Özel 1 Numaralı Sitesi !

Murat bey hayırlı günler.
Tarama 1 :Download GetSystemInfo MELİH BRONZE 11 19 2015 13 52 38.zip
Tarama 2 :Download Scan 2015-11-19-14-41.rar
Virüs bulaşan örnek dosyalar :Download enfekte dosyalar.rar
Yazılımın pc ye attığı dosyaların orijinal hali : Download how recover.rar ve Download how restore.rar

Çözüm için geri dönüşünüzü bekliyorum, iyi çalışmalar.

Crptolocker bulaşmış. Ancak Crptolocker bulaşan kişiler virüs programları sonradan akıllarına gelip kurmaya çalışmasın veya önerilmesin. Son pişmanlık fayda etmiyor bunda.
Yapacağın şey, önceki konularda da dediğim gibi ilk bulaşan zararlı tespiti ve sonrasında bulaşan bir dosya ile birlikte bizle paylaşılmasıdır. İmzamdan sistem tarama 1 ve 2 sonuçlarını çıkarın. Kendi kafanıza göre de çıkan sonuçları silmeye veya çözmeye çalışmayın.

Birçok forumda hala combofix'i antivirüs gibi kullananlar var. Sizde bu internet kafeciler gibi saçma salak işlere girişmeyin. Sonunu düşünen kahraman olamaz (Leyla mecnun sözü) :D
tum dosya uzantıları ccc oldu - Türkiyenin İnternet Cafecilere Özel 1 Numaralı Sitesi !
Windows 8'i yeni kurdum bütün dosyalarım ccc uzantılı oldu lütfen yardım edin.

Çözüm için geri dönüşünüzü bekliyorum, iyi çalışmalar.
Dosya şifreleme olayına çözümün olmadığını yukarıda zaten söylemiştim kumadan gelmeyin. Ayrıca yapılmaması gereken şeyleri yapmışsınız.

Windows 8'i yeni kurdum bütün dosyalarım ccc uzantılı oldu lütfen yardım edin.
İstenilenleri paylaşın. Şuan için çözüm yok okumadan gelmeyin.

Windows 7 kullananlar shadow explorer programını denesinler çözüm için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı