@Ümit Şahin87, tarayıcının geçmişini 3. parti bir yazılım ile temizlemeye çalıştığın için uygulama içerisinde anormallik yaşanabilir. CCleaner yerine daha iyi alternatif yazılımları kullanabilirsin. CCleaner, Avast'a satıldıktan sonra içerisine fazla sayıda veri depolama seçeneği sundular ve gizliliği tehdit etmeye çalışan bir yazılıma döndürmeyi başardılar. Bunun dışında çok fazla sayıda saldırıya uğraması da kendisinin ne kadar güvensiz bir yazılım olduğunu gösteriyor.

press.avast.com

Czech intelligence agency: "Data analysis suggests that the attack came from China."

www.zdnet.com

Bad sector olduğunu nereden çıkardın ki? Normal zamanlarda da Firefox bu kadar kaynak kullanımında bulunabiliyor. Chromium tarayıcıların yanında karşılaştırma yaparken kaynak kullanımı çok göze batıyor.

Yedekte kullanmış olduğum dizüstü bilgisayarımda fazla kaynak kullanımı oluşturması sebebiyle Mozilla Firefox'u kullanmayı bırakmıştım. Bugün tekrardan bir şans vermeyi denedim. Ayarlarını kendime göre özelleştirdim. Eklenti olarak uBlock Origin yüklü şekilde bulunuyor. Fakat eskiye göre kaynak...

www.technopat.net