CCleaner hala kullanılmalı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

102035

Kilopat
Makaleler
1
CCleaner'ın son dönemlerde kullanıcı bilgilerini zorla aldıklarını söyleyen birçok kişi var ve ben de bu yüzden kaldırdım CCleaner'ı.
Yeni güncelleme gelmiş ancak indirmedim ve kaldırdım, sizce hala kullanmalı mıyım?
Özellikle bu konularda bilgili olan;
@Asım Demir
@THE_MILLER
@Murat5038
@Recep Baltaş
Gibi yetkililere sormak istiyorum.
İndirmeli miyim tekrar? Şahsen birçok işimi gördü bu CCleaner.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenini kaybetti, sonraki güncelleme ile monitör izlemenin temizlik zamanını bildirmek amaçlı olarak kullanılmasına tekrardan çevrildi.

Aslında işi bozan Avast! firması. Ne zaman Priform'u Avast! satın aldı. O zamandan itibaren güvenlik açıkları ve veri gizliliğinde ihmaller başladı.

Aynı şekilde AdwCleaner'i de MalwareBytes alınca eski kendine has özelliklerini kaybetti.

Uzun zamandır CCleaner kullanmıyorum. Hiçbir bakım programı yok hatta. Windows'un kendi aracı ve gerektiği zaman portatif uygulamalar.

CCleaner'ın son dönemlerde kullanıcı bilgilerini zorla aldıklarını söyleyen birçok kişi var ve ben de bu yüzden kaldırdım CCleaner'ı.
Yeni güncelleme gelmiş ancak indirmedim ve kaldırdım, sizce hala kullanmalı mıyım?
Özellikle bu konularda bilgili olan;
@Asım Demir
@THE_MILLER
@Murat5038
@Recep Baltaş
Gibi yetkililere sormak istiyorum.
İndirmeli miyim tekrar? Şahsen birçok işimi gördü bu CCleaner.
Kullanabilirsiniz halen çok işe yarıyor. Benim kendi şahsi düşüncem ccleaner hepsinden daha iyi

Ne ccleaner ne de HDD'ler için disk birleştirme programı kullanmıyorum. 40 yılda bir Windows'un içerisindekileri çalıştırırım.

Güvenini kaybetti, sonraki güncelleme ile monitör izlemenin temizlik zamanını bildirmek amaçlı olarak kullanılmasına tekrardan çevrildi.

Aslında işi bozan Avast! firması. Ne zaman Priform'u Avast! satın aldı. O zamandan itibaren güvenlik açıkları ve veri gizliliğinde ihmaller başladı.

Aynı şekilde AdwCleaner'i de MalwareBytes alınca eski kendine has özelliklerini kaybetti.

Uzun zamandır CCleaner kullanmıyorum. Hiçbir bakım programı yok hatta. Windows'un kendi aracı ve gerektiği zaman portatif uygulamalar.
Önerdiğiniz kullandığınız bakım programları neler ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı