CD-DVD ile Windows 8.1 kuramıyorum

Sorun BİOS-da sanırım. Bios İnsydeh20 rev3.7 olarak youtubede aratıyorum ve videolarda benim Bios aynı model geliyor ama BOOT menüsü yukarıda. Ayrıca dvd içinde efi dosyaları da var. Boot from EFİ file yaparak yüklemek mümkün ola bilir mi ?
 
Bu videodaki BİOS aynı benimkinden. Adam ayarları yaptıktan sonra Boot managere cd-rom seçeneği eklendi. Bende 100% aynısını (tamamen aynısını) yapıyorum ama olmuyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İçi boş 4gb flash taktım boot manager gördü :) Şimdi windows 8.1 i iso yapmadan flash usbye atsam kura bilirmiyim windowsu ?
 
Oncelikle herkeze merhaba.
kardeş.leagacy bootu enabled yap. Çikan uyarıya.yes yap. Ve f10 yapıp çık onda. Sonra karşına bi sayfa açılacak orada sayılar. Ve enter tusu cikacak o sırda numlockunu ac :) o sayılari yaz ve enterle sonra formatına başla.


NOT: mobildeyim hatam varsa duzeltilmesini rica ediyorum.
 
Kardeş dvddeki dosyaları usbye attm.şimdi kurulum geldi ve product keyi yazdm. Biçimlendir tuşu aktif olmaynca c diski seçip (daha önxe boyutunu kağıt kalemle not etmişdim) format dedim. Sonra anladmki çözüm bu değilmiş. Şimdi biosdan hddyi ilk sıraya getirmeme rağmen pc açılmıyor. Vindovs başlatılamadı hatası veriyor - hata kodu : 0xc000000f . Elimde Vindovs 7 diski yok . Sadece Usbdaki 8.1 var. Onda da biçimlendir aktif değil ve hata şu : Vindovs cannot be installed to this disk.The selected disk has an MBR partition table. On EFİ systems.Vindovs can only be installed to GPT disks. Şimdi ne 8.1 kura biliyorum , ne de bilgisayarı aça biliyorum
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı