CD, DVD, USB olmadan Ubuntu kurulabilir mi?

Ucuzundan bir flash aldım. 16 GB Kingston 22 liraydı. Onun yerine Hi-Level diye bişey aldım 32GB. İnşallah çalışıyordur. Boşuna traktör ile git gel yapmamışımdır.
IMG-20190814-WA0037.jpg

Hocam flash'ı yaparken MBR seçeneğimi seçtim. Doğru mu yaptım? Rufus ne dedıyse onu yaptım. İşlemcim i5 480m.

Son düzenleme:
Ucuzundan bir flash aldım. 16 GB Kingston 22 liraydı. Onun yerine Hi-Level diye bişey aldım 32GB. İnşallah çalışıyordur. Boşuna traktör ile git gel yapmamışımdır.Eki Görüntüle 427419
Hocam flash'ı yaparken MBR seçeneğimi seçtim. Doğru mu yaptım? Rufus ne dedıyse onu yaptım. İşlemcim i5 480m.
:)

Rootlu bir Android telefonun varsa "DRIVEDROID" programı ile herhangi bir ISO dosyasını "Bootable" yani "Başlatılabilir" olarak gösterebiliyor. Tek yapman gereken şey DriveDroid kurup gerekli ISO dosyasını telefona kopyalamak. Ondan sonra telefonun şarj kablosunu PC'ye taktığın zaman Boot ekranında zaten gözükür :)

Böyle yaparak çok defa Linux'tan kurtuldum.

:)

Rootlu bir Android telefonun varsa "DRIVEDROID" programı ile herhangi bir ISO dosyasını "Bootable" yani "Başlatılabilir" olarak gösterebiliyor. Tek yapman gereken şey DriveDroid kurup gerekli ISO dosyasını telefona kopyalamak. Ondan sonra telefonun şarj kablosunu PC'ye taktığın zaman Boot ekranında zaten gözükür :)

Böyle yaparak çok defa Linux'tan kurtuldum.
Traktöre atlayıp flash almaya gittim. Flashi aldım geldim 3 kere ISO olarak yazdım. Hep hata aldım, FAT32, NTFS değişikliği yaptım. En son eski sürüm rufus ile DD olarak yazdım yükledim. 30 dk falan güncelleme yaptı. Driver falan yüklemiştir diye düşünüp yeniden başlattım. Instagram'a daldım, sonra bilgisayar siyah ekranda kaldı. Ubuntu extended mod gibi bir şey vardı ona bastım eksik paketleri yükle dedim, yükledi. Bilgisayarı kapattım kabloları soktüm şalteri kapattım 15 dk bekledim. Şuan kod yazıyorum çok güzel bir işletim sistemi. Dual boot olması da mükemmel.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı