Nitrogene
Hectopat
Hocam, DVD olmadan aktarma olmaz. Bence, gidip bir yerde yaptırın.
Oyunlar için zaten DVD kullanılmıyor muydu?
Hocam, DVD olmadan aktarma olmaz. Bence, gidip bir yerde yaptırın.
Neden? O oyunu almış.
Epic de ve Ubisoft'un kendi sitesinde 20TLHocam Steam'den 40 TL'ye alınabilir zaten indirimdeymiş.
Epic'de 20TL.
CD crack değil D&R'dan almıştım.Aldığı CD'de crack büyük ihtimalle.
Optik okuyucusu olan bir bilgisayar bulup o bilgisayarda PowerISO ile disklerin kalıbını çıkarıp USB sürücüye atın. Sonra kendi bilgisayarınızda aynı program vasıtasıyla sanal sürücü oluşturup o ISO dosyalarından kurulum yaparsınız. Ben 12 yıldır oyun arşivimi taşınabilir hard disk üzerinde bu şekilde saklarım.
Doğrudan disk içeriğini kopyalamak olmaz. Çoğu oyunda, bilhassa birden fazla disk içeren kurulumlarda sorun çıkarır. O sebeple kalıp dosyası alıp sanal sürücüye yerleştirmek en iyisi. Uzun yıllardır yaparım bunu.
Not: Orijinal disklerde kopya korumasından dolayı ISO dosyaları -bazen- kurulumda kabul edilmiyor. Bu durumda ya optik okuyucu bulmalısınız ya da bu kopya korumasını da kopyalayabilen bir program denenmeli.
Program dosyalarını CD içerisinden flash belleğe kopyalandıktan sonra başka bilgisayarda yüklenip kullanılıyor mu diye deneyebilirsiniz. Eğer böyle çalışmıyorsa o zaman ISO veya başka bir formatta kalıp çıkardıktan sonra hedef bilgisayarda sanal CD/DVD/BD okuyucu kurup kalıp içerisinden kurulum yapabilirsiniz.Bunu nasıl yapıyorsunuz? Ben de CD'deki bir programı USB'ye atmak istiyorum da.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.