[Çekiliş] 2x10 TL Steam Cüzdan Kodu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılıyorum :).

Merhaba,

Cüzdan kodları henüz alınmadı, çekiliş sonucunda alınacaktır. Her biri 10 TL olan 2 adet cüzdan kodunu siz kazanan arkadaşlara vereceğim.

Steam profil adresinizi konu altına bırakmanız ve "katılıyorum" şeklinde belirtmeniz, son olarak da gerekli şartları karşılıyorsanız yeterli olacaktır.

katılım şartları;

Eki Görüntüle 692111

Örnek olarak 1-2 yıllık hesaba sahipsiniz ama hesabınızda en az 1.500 mesaj yok ise çekilişe katılamazsınız.
Katılım şartını bu şekilde yapmamın sebebi, önceki çekilişlerde 3-5 yıllık hesaplara sahip ama 30-50 mesajı olan arkadaşlar katılabiliyordu (sırf çekilişe katılma hesabı gibi), benim amacım Sosyal'de aktif ve katkı sağlayan kişilere hediye etmek.

3 Ay altı hesaplar çekilişe katılamayacak ve evet, üşenmeden tek tek kontrol edip çekiliş listesi hazırlayacağım.

Çekilişi video eşliğinde bir çekiliş sitesi üzerinden gerçekleştireceğim. Katılan herkese başarılar dilerim. :)

Kazanan arkadaşları Steam'den ekleyip mesajla kendilerine ileteceğim kodu.

son katılım tarihi: 10.10.2020 - 12:00 bu tarihten sonraki mesajlar dikkate alınmayacaktır.
çekilişin açıklanma tarihi: 10.10.2020 - 14:00 (aksi bir durum olması halinde saat değişebilir.)
Çekilişte 2 asıl 2'de yedek talihli olacaktır. Asılların Steam üzerinden göndereceğim davetiyeyi 24 saat içerisinde kabul etmemeleri demek, o hak sırası ile talihlilerden birine verilecektir.

Katılım şartlarına baktım anca ya sitede mod olcan ya da günde 6 saat sitede zaman geçirmen gerekiyor o kadar mesaj için.

Katılım şartlarına baktım anca ya sitede mod olcan ya da günde 6 saat sitede zaman geçirmen gerekiyor o kadar mesaj için.

Ya gayet kolay sen daha yenisin herhalde alışırsın buralara.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı