[Çekiliş sonlandırıldı] 2 adet Heroic (Altın) ve 1 adet Na'Vi (Parlak) 2020 RMR sticker çekilişi

Evet, an itibariyle çekiliş sonlanmış bulunmaktadır. Herkesin adını çekilişe tek tek kaydettim ve bir kere çektim.

2 adet Heroic (Altın) 2020 RMR çıkartmasının kazananları: @Herkesgibi @121228
1 adet Na'Vi (Parlak) 2020 RMR çıkartmasının kazananı: @292469

Ödüllerinizi teslim etmem için lütfen Steam hesabı bağlantılarınızı paylaşın.

Eki Görüntüle 1078990

Teşekkürler. Sevindim yalan yok. :) Allah'ın sevdiği kuluymuşum sanırım. Tam da dua ederken bu haberi aldım. :D

Evet, an itibariyle çekiliş sonlanmış bulunmaktadır. Herkesin adını çekilişe tek tek kaydettim ve bir kere çektim.

2 adet Heroic (Altın) 2020 RMR çıkartmasının kazananları: @Herkesgibi @121228
1 adet Na'Vi (Parlak) 2020 RMR çıkartmasının kazananı: @292469

Ödüllerinizi teslim etmem için lütfen Steam hesabı bağlantılarınızı paylaşın.

Eki Görüntüle 1078990

Hayatımda ilk defa bir çekiliş kazandım ve inanın kazanacağım ilk çekilişin bu olacağını düşünmemiştim. Teşekkürler.🥲

@wanetage aslında wanetage imiş. :D
Hocam, son zamanlarda pek aktif olamıyorum. Profil fotoğrafınızı da değiştirirseniz büyük ihtimalle bir süre boyunca hic tanıyamam :D
Çekiliş için de teşekkürler :)

Hocam evet ya, Technopat ismimi değiştirdim can sıkıntısından, ama sonradan pişman oldum :D Profil resmini de değiştirmiştim, sonradan eskisini koydum yine. Ara ara böyle çekilişler düzenleyeceğim, katılmayı eksik etmeyin siz de.

Tüm kazananlara ulaşıp ödüllerini teslim ettim, katılımınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı