- Makaleler
- 21
Merhaba, uzun süre sporla ilgilenmeme rağmen hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Bundan tam 1 ay önce ciddi bir influanza ve tiroid sorunu çektim. Süreçte 2 hafta civarı spora gidemedim ve yüksek dozlarda antibiyotik kullandım ve 10 tüpe yakın kan verdim. Bu bilgiler bi' yanda dursun. Spora yeniden başladım ve bu hafta 3. hafta. Son 3 çekiş gününde latpulldown egzersizinden sonra Low to high row tarzı bir makine kullanıyorum ve ilk setten bile kendini tam aktivasyon sırasında belli eden bir acı saplanıyor sağ bicepsin uzun kısmına. Sanki biceps curlun tam son setinin son tekrarındaki gibi bir yanma acı kıvamında çok fazla giriyor ve hemen ağırlığı bıraktırıyor. Ancak gidip curl ve hammer curl denediğimde hiçbir sorun yok. Tam o çekişi kendi yumruğumu sıkarak simüle ettiğimde yine acı saplanıyor. Kullandığım ağırlık maksimum girdiğim ağırlık bile değil. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum inanın.
Tendom acısı değil, öyle olsa her harekette belli eder kendini ve curl yaptırtmaz diye düşünüyorum. Kas gevşetici vs mi kullanayım? Low to high row ve cable row gibi hareketlere ara mı vereyim? Ne önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler?
Tendom acısı değil, öyle olsa her harekette belli eder kendini ve curl yaptırtmaz diye düşünüyorum. Kas gevşetici vs mi kullanayım? Low to high row ve cable row gibi hareketlere ara mı vereyim? Ne önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler?