Çekişi iyi araba tavsiyesi

Ya hocam fanboyluk yapmayın. Bende en çok alman grubundan Audi'yi severim fakat adamın istekleri belli. 2.0 TDI motorun herhangi bir arıza durumunda çıkaracağı masrafı da düşünün. Turbo'ları çok pahalı.
Arkadaş DS'yi beğeniyor anlaşılan.

1. bütçeye dikkat etmedim.
Etmelisin.

2. milattan kalma olması bir şeyi değiştirmez. Bu saçma bir yargı.
Değiştirir. Yeni bir araç 1 litre motor hacmine 90 beygir veriyorsa onlar 1 litreye 50 beygir veriyor. Daha çok yakıyor, daha az kaçıyorlar. Güvenlik, konfor noktasında günümüz için de çok zayıflar.

3. bilmediğin arabaları yargılama, 280 SE, taunus, granada en sağlam araçlardandır.
Buna popomla güldüm. Sadece aracın platformuna, karoserine bakmak bile yeni Sandero, Clio tarzı arabalar kadar sağlam olmadıklarını görmek için yeterli.

4. performans da gayet var.
Yok. Kalk desen kalmaz dur desen durmaz araçlar.

TF'si mı kaldı hocam? 2010 civarı aracı ne yapacak adam?

Bizim Ark'da var basıyor top Speed gidiyor uçuyor :) gidişat iyi amacı uzun yol yapmak kendisi top Speed'ci ondan Audi'de eski kasa tercih ediyor fiyat olarak da iyi.
Yeni nesil isterse DS7 mantıklı.

Fiat: Ben ne alaka :)

Fiat grubuna ne demeli? Tek Fiat deyince aklına gelen ne araç var?
Hem 700k bütceye kadar Fiat harici binmem :D 1M da filen DS sonrasında Audi ve Mercedes.

Etmelisin.

Değiştirir. Yeni bir araç 1 litre motor hacmine 90 beygir veriyorsa onlar 1 litreye 50 beygir veriyor. Daha çok yakıyor, daha az kaçıyorlar. Güvenlik, konfor noktasında günümüz için de çok zayıflar.

Buna popomla güldüm. Sadece aracın platformuna, karoserine bakmak bile yeni sandero, Clio tarzı arabalar kadar sağlam olmadıklarını görmek için yeterli.

Yok. Kalk desen kalmaz dur desen durmaz araçlar.

Herhalde çürük bir Tofaş veya Toros'a denk gelip konuşuyorsun. Yıllarca hepsini düzgünce kullanıp anladığından değil ya da anlayamadığından. Mesela 1.6 Taunus 1993 GT, 1467 kilo olmasına rağmen nasıl 220 buluyor? Üstelik az da yakıyordu. Rahatlığından bahsetmiyorum bile. Clio ile karşılaştırmışsın🤣 bu arabaların rakibi Mercedes'ler. Clio tenekesi değil. Kalk desen kalkmaz? Tabii ki. Dur desen durmaz. Tabii canım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı