Celal Şengör: "İstanbul depremi zannettiğimizden yakın ve büyük"

Dayı söylüyorlar da ne oluyor. İcraat lazım herkese sorsan aynı şeyi der deprem yakın deprem yakın 1 saniye sonra da deprem olabilir bilemeyiz. Önlem alınmıyor sonra ah vah niye oldu. İstanbul tarlaya dönecek gerekli önem verilmiyor. Deprem olduğu zaman şans eseri kim hayatta kalırsa artık kalanların yasını tutar. Olur biter zaten. O günü de bir güzel yas ilan ederler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Show haber de ki adamın dediğine göre o bölgeyle İstanbul Bölgesiyle aynı değilmiş diyor ama bilmiyorum.

Tam söylediği şey burada yazılı.
 
Kardeşim tamam anladık ve yakın, bunu 22 yıldır zaten söylüyorsunuz. Sürekli aynı lafları söyleyip gündeme gelmekten sıkılmadınız mı artık? Sokaktan kime sorsan biliyor zaten bunu.

Artık olsa da sizde rahatlasanız demeye geldi artık iş. Yeter.
Hükümetin ve medyanın bu konuyu sürekli olarak kapatmaya çalışması sizce de konunun sürekli olarak gündeme gelmesi için bir sebep değil mi? Hala çocuk kandırır gibi televizyonlarda haber sitelerinde bu depremler büyük depremin habercisi değil diyorlar diğeri çıkıp hayır deprem yakındır diyor diğeri deprem 2045'ten önce olmayacak diyor. Artık bazı jeologların hükümetten para aldığını bile düşünmeye başladım. 2050'de de olsa bu deprem için önlem alınması lazım kimse ses çıkarmazsa konuyu gündemde tutmazsa bu önlemler alınmaya başlanmayacak. Belki Celal Şengör gibi adamlar sürekli olarak bu konuyu gündeme getirse dahi bu hükümet her zaman yaptığı gibi görmezden gelecek ama denemeden de bir yere varamayız.
 

Geri
Yukarı