Celeron G1610, GeForce 405 Sistem Yükseltmesi

Teşekkürler. Ayrıca ekran kartına bütçen olana kadar işlemcinin içindeki GPU ile bazı oyunları düşük seviyede de olsa oynayabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ciddi misin? Hani ciddi anlamda mı önerdin bunu? Yani şaka mısın troll müsün sen hani?
Konuşma tarzına dikkat edersen sevinirim. Benim önerimin eksi yada artı yanlarını söylersen hem konuyu açana hem de bana, hatta hem de okuyan herkese faydası olur. Yoksa troll musun, ciddi misin gibi saçma sapan gereksiz yazılar yazmanın hiç bir şeye faydası yok ortamı germekten başka. Ayrıca şunu da dile getireyim. Sabahın beşinde burada bir şeyler yapmaya yardımcı olmaya çalışıyorum. Amacım yardımcı olmak.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı