Celeron G1610 sistem kasıyor

Ekran kartınız onboard ve bu da sizin RAM'inizden tüketir. Bence önceliğiniz RAM takviyesi olmalı fakat anakart modelinizi verirseniz daha yardımcı olabiliriz.
Casper Nırvana
Siz ciddi misiniz? SSD taksan sistem daha iyi olur. Eski bilgisayarım eskiden 1dk 15 sn de açılır iken, şimdi 16, 17 sn açılıyor. SSD tak. RAM takmayı SSD taktıktan sonra deneyebilirsiniz.
Donanım hakkında çok fazla bilgim yok olsaydı zaten burda olmazdım.

RAM'inizin miktarı çok düşük. Sisteminizde onboard ekran kartı olduğundan o da RAM'den payını alıyor, size az miktar kalıyor.

Windows 10 mu kullanıyorsunuz?

Sisteminiz güçsüz bu arada, bunun da etkisi var.

Hard disk mi kullanıyorsunuz?
harddisk kullanıyorum,evet yani
Siz ciddi misiniz? SSD taksan sistem daha iyi olur. Eski bilgisayarım eskiden 1dk 15 sn de açılır iken, şimdi 16, 17 sn açılıyor. SSD tak. RAM takmayı SSD taktıktan sonra deneyebilirsiniz.
öneriniz için teşekkür ederim kesinlikle deneyeceğim

Kaspersky ve Malwarebytes indirip sisteminizi tarayın. Görev yöneticisinden başlangıçta açılan programlar varsa onları devre dışı bırakmak da performansınızı arttırabilir.
başka bir yazıda yazmıştım anti malwareyle tarattım ve 20 tane tehdit bulundu karantinaya alıp silmiştim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı