Celeron G1610 sistem kasıyor

Bu bana ne kadara maliyet olur teşekkürler

İstediğiniz SSD'ye göre değişir. Kaç GB istiyorsanız belirtin ve ona göre konu açın. Başından söyleyeyim 120 GB SSD en azından 150 TL oluyor.

Haklısınız. SSD olmadan geç açılan bir işletim sistemi fakat Single Language en verimlileri. Ben de SSD olmayan sisteme 8.1 önermek isterdim fakat 8.1 cidden alışması güç bir işletim sistemi. Umarım en yakın zamanda bir SSD alır ve ona Windows 10 kurulumu yapar arkadaşımız.
Ben bundan çok daha güçlü sistemde Windows 8.1 kurdum ve gözle görülür bir derecede performans artışı yaşadım. SSD'si olmayan sistemler için Windows 8.1 büyük bir nimet. 20 liraya da OEM kodu satın aldım ve mis gibi kullanıyorum :) Alışılması da dediğiniz kadar zor değil, birkaç kullanımdan sonra alışıyorsunuz. Belki de benim daha önceden tecrübem olduğu için bana kolay gelmiş olabilir ama alışıyorsunuz kısa sürede :)

Ben bundan çok daha güçlü sistemde Windows 8.1 kurdum ve gözle görülür bir derecede performans artışı yaşadım. SSD'si olmayan sistemler için Windows 8.1 büyük bir nimet. 20 liraya da OEM kodu satın aldım ve mis gibi kullanıyorum :) Alışılması da dediğiniz kadar zor değil, birkaç kullanımdan sonra alışıyorsunuz. Belki de benim daha önceden tecrübem olduğu için bana kolay gelmiş olabilir ama alışıyorsunuz kısa sürede :)
benim bilgisayarımda windows 8 di format attırdığımız için windows 10 oldu.
Yaptığın işe göre.
edit ve oyun oynamak için oyunda csgo valorant zula

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı